• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak zostać posłuszną suczką?

Kobieta

Laura_Laurka

Cichy Podglądacz
Mnie kręci różnica wieku, ja 55 lat a on 18-19 byłoby elegancko ;-) Ja jestem uległa, zatem bycie zdominowaną jest w mej naturze :) Już sobie wyobrażam jak on mnie sprowadza do parteru, rozbiera do samych majteczek, daje kilka klapsów I prowadzi mnie do łóżka.
Ciekawe czy znalazłby się jakiś odwazny facet żeby tak zdominować na raz mnie i taką mamusie jak Ty. Aż dreszczy dostaje jak o tym myślę 🥰 🥰

Kobieta

Edyta77

Podrywacz
Ciekawe czy znalazłby się jakiś odwazny facet żeby tak zdominować na raz mnie i taką mamusie jak Ty. Aż dreszczy dostaje jak o tym myślę 🥰 🥰
Pewnie znalazłby się jakiś samiec alfa - albo dwóch lepiej - który zdominowałby moje i Twoje usta swoim przyrodzeniem ;-) Ja też myśląc o takiej zabawie podniecam się. Marzenia i sny trzeba urzeczywistnić :)

Mężczyzna

Łuki

Biegły Uwodziciel
Nie trzeba czterech ;-) Wystarczy jeden na jedną, samce alfa umieją porządnie wypieścić i zaspokoić kobiety :)
Wyjełaś mi to z ust jesteś konkretny facet by nam porządnie migdałki wymasował. Miałem okazję obracać dwie laski naraz jest co wspominać.