• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zostać posłuszną suczką?

D

dessi1979

Guest
Słuchaj no, Misia .. przywróć faceta do pionu i niech się nie bierze za te tematy, bo ino syfu narobi w związku...

Kobieta

D@ga

Cichy Podglądacz
Znamy się 2 tygodnie. Ogólnie na tematy intymne pisujemy, a nie rozmawiamy. Dlaczego? Ja ich nie podejmuje On też nie. Conieco mi powiedział o swoich preferencjach, zaproponował zebym została u Niego, a wyszło no właśnie nic nie wyszło.

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Znamy się 2 tygodnie. Ogólnie na tematy intymne pisujemy, a nie rozmawiamy. Dlaczego? Ja ich nie podejmuje On też nie. Conieco mi powiedział o swoich preferencjach, zaproponował zebym została u Niego, a wyszło no właśnie nic nie wyszło.
Czeee, to skąd tu w ogóle ten motyw zostania posłuszną suczką?

Mężczyzna

col.Greg

Instruktor seksu
Znamy się 2 tygodnie. Ogólnie na tematy intymne pisujemy, a nie rozmawiamy. Dlaczego? Ja ich nie podejmuje On też nie. Conieco mi powiedział o swoich preferencjach, zaproponował zebym została u Niego, a wyszło no właśnie nic nie wys
Nic strasznego, jeżeli sie niezaangażowałas uczuciowo, to szukaj do skutku:);)

D

dessi1979

Guest
Tłumaczę ci, cielątko, że porwał się z motyką na słońce. Ty latasz po forach, a on nie wie jak to ogarnąć. Dwa tygodnie ... zlituj się nad sobą. Podporządkowanie się komuś wymaga pełni zaufania, a ty, prawdopodobnie nie wiesz jak brzmi jego drugie imię. Bawcie się dzieci, ale nie ten kierunek odbieracie. Ani ty materiał na uległą, ani on na dominatora

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Zaczęliście trochę z wysokiego C. 2 tyg to jest nic, pobawcie się trochę a potem wrócimy do tematu i pogadamy poważniej 😉

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Zaczęliście to dużo powiedziane🙄
Temat poruszyłam, w końcu to forum. Każdy ma prawo do rozpoczęcia tematu.
Ja ci nie bronię 😁 Tylko ty go w ogóle nie znasz a pytasz jak zostać jego posłuszną suczka by potem się dziwić że nie pykło przy pierwszym kontakcie fizycznym. Czego ja tu nie rozumiem? 🤔😉

Kobieta

D@ga

Cichy Podglądacz
Pani chce byc posłuszna suczka i rposi o wprowadzenie, o nic wiecej.
Dokładnie. Zapytałam czego mogę się spodziewać, albo jak powinnam się zachowywać, na co się przygotować i czy to będzie ten facet czy inny nie ma znaczenia. Chciałam zgłębić tematykę bycia uległa, a tutaj maluje się paznokcie i wyśmiewa z poruszonego tematy. Czasem jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia lepiej jest się nie odzywać w ogóle.

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Dokładnie. Zapytałam czego mogę się spodziewać, albo jak powinnam się zachowywać, na co się przygotować i czy to będzie ten facet czy inny nie ma znaczenia. Chciałam zgłębić tematykę bycia uległa, a tutaj maluje się paznokcie i wyśmiewa z poruszonego tematy. Czasem jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia lepiej jest się nie odzywać w ogóle.
Sry Daga, nic personalnego 😉 Wybacz

D

dessi1979

Guest
Ty masz to czuć... jeżeli pytasz o spektrum zachowań w tej tematyce, znaczy, że tak nie jest. Dobry prowadzący jest potrzebny, ale musi mieć materiał. Tu nie ma ani jednego, ani drugiego. Dlaczego tak twierdzę? Bo znam temat xD

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry