• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak znaleźć kogoś do spełniania fantazji?

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Oj kochana też bym chciała wiedzieć jak znaleźć kogoś do spełnienia moich fantazji... Nio partner, dużo zaufania i można działać z zabawami w gwałt, przydał by Ci się ktoś z takim samym temperamentem co Ty:D
To chyba mam szczęście mogąc właśnie tak się bawić z zoną 😈😈

Mężczyzna

Solstafir

Podrywacz
Znaczy faceci często bajerując laski powiedzą to co chce usłyszeć.
Z kolei laski programowo milczą o swoich upodobaniach seksualnych, chociaż te zapewne są zależne od faceta. Z bardzo przystojnym zapewne zrobią więcej.
Generalnie twierdzę że dziewczynom jest niebotycznie łatwiej znaleźć kogoś kto zrealizuje jej fantazje niż odwrotnie.

Mężczyzna

XXXxXXX22

Cichy Podglądacz
Hej, mam 22 lat i odkąd pamietam zawsze lubiłam czuć się niewinna i niepewna właściwie w każdej kwestii życiowej. Byłam niestety w dwóch związkach, gdzie partnerzy w ogóle nie wykazywali żadnej dominacji nade mną, przez co nawet nie miałam ochoty uprawiać seksu. Stad moje pytanie, jak szukać kogoś o podobnych preferencjach? Zdaje sobie sprawę, ze można o tym porozmawiac z partnerem, ale nie znając tego co on lubi, bałabym się powiedzieć przykładowo, ze w swoich fantazjach najczęściej skupiam się na ostrym traktowaniu mnie zbliżonym do gwałt
Napisz priv kręci nas to samo i jesteśmy z tego samego roku(22)

Mężczyzna

Grzegorz12345

Podrywacz
Hej, mam 22 lat i odkąd pamietam zawsze lubiłam czuć się niewinna i niepewna właściwie w każdej kwestii życiowej. Byłam niestety w dwóch związkach, gdzie partnerzy w ogóle nie wykazywali żadnej dominacji nade mną, przez co nawet nie miałam ochoty uprawiać seksu. Stad moje pytanie, jak szukać kogoś o podobnych preferencjach? Zdaje sobie sprawę, ze można o tym porozmawiac z partnerem, ale nie znając tego co on lubi, bałabym się powiedzieć przykładowo, ze w swoich fantazjach najczęściej skupiam się na ostrym traktowaniu mnie zbliżonym do gwałtu.
Zapraszam do rozmowy