• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak zapytać swoją kobietę czy nie chciałaby spróbować mojej spermy ?

alehiandro

Cichy Podglądacz
Chciałbym raz po raz ejakulować w ustach mojej dziewczyny.
Nie chcę jednak tego dokonać bez powiadomienia bo nie wiem czy jej się to spodoba.
Jednakże nie wiem jak ją o to w delikatny sposób zapytać czy też zaproponować, żeby połknęła moje nasienie.
Macie jakieś pomysły ?

Mario99

Cichy Podglądacz
Chyba trzeba by najpierw zastanowić się jak zapytać czy nie miałaby nic przeciwko temu że wypuścisz nasienie do jej ust...
A jak ta propozycja spotka się z przychylnym nastawieniem, to zrobić to. I zobaczyć jaka będzie reakcja. Być może nie będzie potrzeby zadawania pytań o połknięcie, bo to nastąpi samoistnie...

Mężczyzna

zelgadis

Cichy Podglądacz
Wydaje mi się że, musisz ją poinformować o tym fakcie. Ja pierwszy raz jak miałem dojść w ustach dziewczyny to poinformowałem ją o tym fakcie i ona po prostu przytrzymała głowę aż wystrzelę i połknęła moje nasienie. Jestem teraz z inną osobą i o tym że dochodzę poinformowałem Ją i powiedziałem że chcę skończyć w ustach. Za pierwszym razem wypluła, ale kolejne razy połyka. Więc myślę że musisz poinformować partnerkę o takim zamiarze i dać jej podjąć decyzję czy chce byś skończył w jej ustach i czy połknie czy nie to zależy od niej. Nie naciskaj i pozwól na rozwój wydarzeń.