• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak zachęcić kobietę do połknięcia nasienia ?

alehiandro

Cichy Podglądacz
Witam. Chciałbym żeby raz po raz moja kobieta spróbowała mojego miłosnego likieru :)
Jak ją do tego łagodnie zachęcić nie zmuszając oczywiście ?

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Samemu przy niej spróbować. Sobie na palec i do buzi, i całusa, i spytać oczywiście, czy chce. Bo jak nie hce to nie.

OnNaKam

Cichy Podglądacz
Rozpal ją do granic możliwości. Tylko wtedy człowiek robi rzeczy w łózko które normalnie wydawałyby mu się niesmaczne. Poza tym musi Cię mocno kochać aby to zrobić. Nie bez powodu się mawia do kogoś kogo mocno kochamy że aż Cię zjem :D Tylko uczucie wywołuje poczucie potrzeby bliskości. Totalnego złączenia. A spełnianie fantazji daje poczucie realizacji takich fantazji.
Ale o tym najlepiej wypowiedzą się panie :)

On1001

Erotoman
W sumie coś w tym jest. Pamiętam jak moja poprzednia partnerka nie bardzo była przekonana do wszystkiego co związane z seksem analnym. Unikała dość często. Ale jak się rozpaliła na maksa to żadne granice nie obowiązywały. Sama nadziewała na niego tyłek i działała z taką pasją jak by się bała że za moment ktoś jej go zabierze.

B

Basia

Guest
Normalka zw im więcej podniecenia tym mniej barier
Zawsze jak ktoś pyta o ograniczenia to ja pytam o stopień podniecenia choć ja to nie reprezentatywny przykład