Witam. Ma problem z bardzo szybkim wytryskiem. Stosowałem tabletki climax control oraz last longer ale zero jakichkolwiek efektow. Moze ktos ma jakies sprawdzone tabletki ? Z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam.
Z tabletek które ja stosowałem według mnie tylko jedne działaja - Stud Pills. Możesz też spróbować ze Sprayem Angielskim Stud pills oraz Niemieckie prezerwatywy Amor Long Love. Ja juz przetestowałem w życiu dziesiątki preparatów. Na twoim miejscu zacząłbym od tych Stud Pills to jest najbezpieczniejsze bo czasami zdarza się że po kontakcie członka ze Stud100 lub tymi prezerwatywami nasączonymi benzokainą członek po prostu opadał mi i zero seksu wtedy. To zależy od dawki jakiej tam użyli chyba.Szybki wytrysk, pomóżcie!
Witam. Ma problem z bardzo szybkim wytryskiem. Stosowałem tabletki climax control oraz last longer ale zero jakichkolwiek efektow. Moze ktos ma jakies sprawdzone tabletki ? Z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Ile trwa stosunek? Jak wydłużyć seks, aby osiągnąć orgazm? | Porady seksualne | 24 | |
![]() |
Jak wydłużyć masturbacjię | Masturbacja | 5 | |
P | Jak najczęściej i gdzie? | Seks | 0 | |
![]() |
Jak przestać o kimś myśleć? | Związki | 98 | |
M | Jak czesto uprawiacie seks? | Porady seksualne | 16 |