Raczej to jest pytanie do Pań. Chciałbym się dowiedzieć jak można najbardziej uszczęśliwić kobietę. Nie chodzi mi o doznana fizyczne ale raczej o duchowe. Byłbym wdzięczny za rozległe wypowiedzi pań.
a to zalezy heh
jest na pewno wiele takich sposob...rozne sa sposoby zadowalania...
miłe jest danie kwiatka bez okazji....
powiedzenia czegos miłego w trakcie jakiejs rozmowy tak poporstu...
zorganizowac romantyczna kolacje...
zadzownic o 3 w nocy i poweidziec dobranoc...
albo moze poprostu byc
jak moze pomysle bardziej to cos napisze
przesada hmm zalezy jak dla kogo... wiesz o 6 rano mozesz powiedziec dzien dobry i milego dnia...
a tu chodzi o powiedzenie dobranoc ja miałam taki telefon i mi sie podobało odrazu przyjemniej sie spało
jeden uśmiech..spojrzenie głęboko w oczy, .. nie tylko przy romantycznej kolacji we dwoje ale na codzień kiedy np stoimy w kolejce do sklepu.. to w jaki sposób mój facet kładzie rękę na moje ramie kiedy czekamy na przystanku.. wszystkie z pozoru nieistotne gesty, czynione przez ukochana osobę niesamowicie człowieka uszczęśliwiaja, wystarczy ze czuje jego oddech.. zapach i wtedy czuje sie najszczesliwsza, najbardziej kochana, bezpieczna i to jest cudowne :wink:
Co do tej 3 godziny. Gdyby do mnie zadzwoniła dziewczyna o tej godzinie to raczej nie zasnąłbym później. Raczej zacząłbym się zastanawiać :roll:
Tak w ogóle to zadałem to pytanie, gdyż moja dziewczyna raczej nie odpowiedziałaby mi na nie. Uśmiechnęłaby się i pocałowała. I taka to by była odpowiedź. Wydaje mi się, że –rose- (dziękuję Ci bardzo ) ma bardzo dużo racji. Tak naprawdę chodzi o : dotyk, słowo, gest. One mają bardzo duże znaczenie. Jednakże aby to mogło „działać” najzwyczajniej dwie osoby muszą się kochać. I cała filozofia.
ja jestem najbardziej szczesliwa jak On mnie przytula i mowi ze zalezy mu na mnie , ze jest mu ze mną dobrze i takie inne czulosci mysle ze wiekszosc kobiet/dziewczyn to lubi
Moja dziewczyna: "Ja najbardziej lubie jak mnie tak przytulasz i mówisz, że mnie kochasz, albo jak podchodzisz i tak z nienacka mnie całujesz, podobało mi się jak niespodziewanie wyszedłeś po mnie pod szkołę i lubie jak mi robisz herbatkę i ja jednak lubie tak jak Rose napisała - gesty i takie różne rzeczy są lepsze niż prezenty przynajmniej dla mnie".
lubie kiedy widzi , ze mam zly dzien i mnie przytuli...kiedy zamiast tysiaca slow robi jeden gest...kiedy sie stara o mnie...kiedy patrzy mi gleboko w oczy i dotyka moja twarz...heh bylo minelo i teraz dlugo nie bedzie....nie chce miec chlopaka
a ja Ci radze przeczytac "Mezczyzni sa z Marsa, kobiety z Wnus" tam masz baaardzo obszernie opisane swietna ksiazka... dowiesz sie czego potrzeba kobiecie, zeby czula sie naprawde kochana
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.