• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak trafić do dziurki?

Endrju

Nowicjusz
zerg6 napisał:
Wracajac do tego trafiwania :) , zaczynasz od łechtaczki idac siusiakiem w strone pupy delikatnie ale stanowczo naciskajac :) nie ma walka zeby sie nie udalo , Najlepiej jest jak juz w ogole trafia sie bez uzywania rak :)
ale to juz praktyka ..
Pozdro

hehehehehe
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie no... smieszne to jest :D tak jakoś :p

Jacek

Nowicjusz
Problem z wejściem do pochwy

Otóż mam taki problem - wszystko jest wporządku, ale gdy chcem wejść w moją partnerke, to .....po prostu nie moge. Ona próbuje nakierowywać, ale nic z tego, nie można....Co mamy zrobić ?

Szarka

Erotoman
absolutnie nie rozumiem pytania.... tzn co ? jest dziwica, za waska ? ? czy poprostu nie trafiasz czlonkiem w odpowiednie miejsce ?
hehe samo nie wejdzie ;) czasem trzeba sobie reka pomoc

p1tbull

Seks Praktykant
No czasem trzeba sobie reka pomuc jak napisala szarka ale ci powiem ze "dziurka" znajduje sie troche nizej na gorze bo tam jest kosc :D Sprubuj troche nizej moze :D

Młody18

Biegły Uwodziciel
Właśnie, jak to my mężczyźni trochę ciężko z anatomią kobiety :p Pochwa znajduje się niżej. Hmm jak to określić, kierując się od odbytu w kierunku łechtaczki, to pochwa jest przy samym sklepieniu.
Ale zagmatwałem :roll:

Młody18

Biegły Uwodziciel
Są przynajmniej dwa powody, które mi przychodzą teraz do głowy:
1. za słabe nawilżenie, spodwodowane za krótką grą wstępną/stresem
2. dziewczyna ze stresu napina mięśnie pochwy, przez co nie możesz w nią wejść, proponuję lampkę czerwonego wina przed, albo jeszcze przedłużyć grę wstępną.

Szarka

Erotoman
no to trzeba cierpliwości i spokoju, mimo iz dziewczyna mysli, ze jest spokojna, podswiadomosc dziala, i pewnie dochodzi do spiecia i usztywniania miesni, a czy chociaz troszke 2-3cm w nia wchodzisz ?

Bo moze sie okazac , ze dziewczyna cierpi na tzw. pochwice albo niestety jest dla Ciebie za waska i wspolzycie bedzie niemozliwe - to zdarza sie BARDZO sporadycznie, nie mniej zdarza sie