• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak sprawić przyjemność dziewczynie?

Status
Zamknięty.

rose

Biegły Uwodziciel
hehe.. SETH czytałeś fakta?? ja widziałam w gazecie tego kolosa w spirytusie czy tam formalinie.. :) ciekawe czy go pozbawiono kolegi przed czy po śmierci :lol: :lol: :lol:

SETH

Podrywacz
Ano czytam Fakta :) Podobno jak go zastrzelili i potem wrzucili do wody to jeszcze biedak żył. I dopiero potem się utopił.. więc możliwe, że mogli go pozbawić kolegi za życia.. :roll:

Emalek

Cichy Podglądacz
Ja osobiście to najwiekszą przyjemnośc zrobiłem dziewczynie zapraszajac ja do kina a p[otem na kolacje... Potem poszlismy do niej do domu... Gdy poszla się przebrać ja zapaliłem świeczki i i odpiołem guziki... Następnie zaszedłem po cichu do łazinki i szybko ja przytuliłem. Potem delikatnie zaczołem zaczować wkladając butle z bitą śmietanbą do jej majtek. Dalej TOP SECRET.Mowie wam ludzie!!! Zabawa z bitą śmietaną i owocami jest najlepsza. Gorąco polecam :idea:

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry