• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak skutecznie powiększyć penisa

marcinnowc

Cichy Podglądacz
Witam. Słyszałem o operacji, że w wielu przypadkach może dac dobry efekt ale sam nigdy się na to nie zdecyduje... Mam niewielkiego penisa, z tego powodu duże kompleksy :( Czy byłaby opcja aby chociaz trochę go powiększyc jakimis cwiczeniami?
Zastanawiam się również nad zakupem pompki ale widzialem ze opinie na ten temat sa rozne. Niektorzy polecaja ale niektórzy piszą,ze takie pompki nie daja zadnych efektów.

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Spróbuj pozbyć się kompleksów. Nikt nie zwraca uwagi na rozmiar penisa, a jeśli twoja druga osoba będzie ci robić z tego powodu problemy to sobie odpuść znajomość. Jesteś jako jesteś i tego nie zmienisz.
Spróbuj obyć się z nagością wsrod innych. Jakaś sauna, baseny i plaże nudystów.
Nikt nie będzie cię oceniać przez pryzmat małego penisa.
Jak drugiej połowie będzie nie pasować rozmiar to przecież można dokupić dildo i także bawić się razem dalej.

Mężczyzna

sebastian 1970

Nowicjusz
Spróbuj pozbyć się kompleksów. Nikt nie zwraca uwagi na rozmiar penisa, a jeśli twoja druga osoba będzie ci robić z tego powodu problemy to sobie odpuść znajomość. Jesteś jako jesteś i tego nie zmienisz.
Spróbuj obyć się z nagością wsrod innych. Jakaś sauna, baseny i plaże nudystów.
Nikt nie będzie cię oceniać przez pryzmat małego penisa.
Jak drugiej połowie będzie nie pasować rozmiar to przecież można dokupić dildo i także bawić się razem dalej.
Sorry jednak zwracają uwagę , oceniają ,komentują i tego nie zmienisz ,tak samo jak nie zmienisz penisa ,nie mów ,że nikt nie będzię oceniać przez pryzmat wielkości penisa . będzie i nie masz na to wpływu .

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Sorry jednak zwracają uwagę , oceniają ,komentują i tego nie zmienisz ,tak samo jak nie zmienisz penisa ,nie mów ,że nikt nie będzię oceniać przez pryzmat wielkości penisa . będzie i nie masz na to wpływu .
To czym tu się przejmować? Niech sobie oceniają, a jak są tacy chętni to dlaczego nie podejdą i tego nie powiedzą?
Ludzie zawsze gadali i będą gadać, no i?
Jak ktoś na mnie spojrzał na plaży nudystów i powiedział sobie lub do kogoś, że mu się mój penis nie podoba, to co teraz? Taki jestem, i nic nie poradzę, a miejsca dla nudystów są dla każdego kto potrafi się kulturalnie zachować i nie jest to konkurs piękności.

Mężczyzna

sebastian 1970

Nowicjusz
To czym tu się przejmować? Niech sobie oceniają, a jak są tacy chętni to dlaczego nie podejdą i tego nie powiedzą?
Ludzie zawsze gadali i będą gadać, no i?
Jak ktoś na mnie spojrzał na plaży nudystów i powiedział sobie lub do kogoś, że mu się mój penis nie podoba, to co teraz? Taki jestem, i nic nie poradzę, a miejsca dla nudystów są dla każdego kto potrafi się kulturalnie zachować i nie jest to konkurs piękności.
Zgadzam się z Tobą ,po prostu chodziło mi o to że ludzie to nie anioły ,niektórzy bywają niemili ,wredni ,zawistni albo okrutni

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry