Boże i stało się!!!! Moje największe marzenie, najcudowniejszy prezent jaki mogłem dostać!!!! Tydzień temu miałem urodziny, moja ukochana kobieta powiedziała że musi dłużej zostać w pracy, no trudno... Czekałem w domu i wróciła jednak o dziwo miała na głowie kaptur, wydało mi się to podejrzane jakoś. Od razu weszła do łazienki i kazała mi iść do pokoju i zaczekać na nią, no to czekałem, czekałem i co?! Było już na zegarze po 00.00 parę minut i nagle wchodzi ona! Szok!!!! Ubrana mega seksownie, tort w ręku, ale nie to się liczy - MOJA UKOCHANA ŚCIĘŁA DLA MNIE SWOJE DŁUGIE BLOND WŁOSY NA BARDZO KRÓTKO TZW. CHŁOPCZYCE I UFARBOWAŁA NA CZARNO!!!! Coś pięknego! Byłem niesamowicie podniecony i zachwycony tym, do tego zauważyłem kolejne detale, mianowicie nowe piercingi 2 x na wargach sromowych zewnętrznych, fourchette piercing, a także industrial w uchu, mało tego gdy się odwróciła zobaczyłem piękny tatuaż na pośladku, byłem zachwycony tym i jestem do tej pory! Moja ukochana wie że kocham piercing, ona myślała kiedyś tylko o pępku teraz ma nie tylko w pępku, ale także mnóstwo intymnych i to nie koniec, wie ze kocham tatuaże i robi je stopniowo, wie że kocham boberki z tym był problem, ale od jakiegoś już czasu jest obficie owłosiona tam i sama nie wyobraża już sobie powrotu do ogolonej - no ale od paru dni mam coś z czym był największy problem, czyli krótkie włosy. Jej włosy łonowe są dłuższe niż te na głowie, jestem najszczęśliwszym facetem na ziemi. A wtedy stanęła do tego ubrana w moje ukochane czarne pończochy, pas, buty na przezroczystej platformie i prześwitującą czarną koszulkę! Jej szczupłe wysportowane ciało prezentowało się mega ponętnie, do pępka włożyła kolczyki u góry i dołu z długimi łańcuszkami, tak że prawie dotykały jej bujnych włosów na róży...! Sex był cudowny, pieszczoty jej głowy, uszu lizanie karku. Potem też zaprosiliśmy 2 jej stałych kochanków, bo moja ukochana zasłużyła by być w całkowicie szczęśliwa, ona ma ogromne potrzeby. Bardzo mnie też cieszy że żonie bardzo podobają się krótkie czarne włosy i zamierza na stałe tak zostać, ku mojej ogromnej uciesze. Czuje się moja ukochana pewniejsza siebie. Mówiła mi też że od dawna chciała to dla mnie i dla siebie zrobić, ale czekała na odpowiedni moment. Jej szef w pracy też jest bardzo zadowolony, uważa że jest dziksza w łóżku, tak moja ukochana uprawia seks z szefem dużo starszym od nas i bardzo nas to podnieca, on też ma odskocznie od swojej oziębłej żony. Ja jednak też musiałem coś za to dla niej zrobić i od paru dni jestem posiadaczem piercingu prince albert, ampallang, apadravya + 2 dydoe, niestety z sexu póki co nici, ale kiedy penis się zagoi będzie super! Jasne dalej myślę o krótkowłosej koleżance, ale skoro już moja żona to dla mnie zrobiła, to póki co wystarczy mi wyłącznie ona!
Ostatnia edycja: