Idź na datezone, przygotuj się na jakieś 200 wiadomości dziennie. Powodzenia!No właśnie nie wiem. A ja mam zdjęcia (różne, selfie, figury, sztuk 10), opis i ulubioną piosenkę. Zastanawiałam się czy nie mam shadowbana czy coś.
Idź na datezone, przygotuj się na jakieś 200 wiadomości dziennie. Powodzenia!No właśnie nie wiem. A ja mam zdjęcia (różne, selfie, figury, sztuk 10), opis i ulubioną piosenkę. Zastanawiałam się czy nie mam shadowbana czy coś.
To był eksperyment społecznyNie chciałam Cię tak wystawiać, dlatego napisałam naokoło![]()
Ale tam chyba tylko na seks są randki nastawioneIdź na datezone, przygotuj się na jakieś 200 wiadomości dziennie. Powodzenia!
Przecież sama pisałaś w jednym z postów, że ocenisz penisa itd.Ale tam chyba tylko na seks są randki nastawione![]()
Hej. Chętnie sprzedam majtki, skarpetki, rajstopy, buty, wibrator czy dildo które się kurzą itp. Działam od 2 lat
. Również robię fotki, sextingi, dominację czy różne losowania i oceny penisa. Możesz już dziś mnie mieć i to wszystko od dziewicy!
![]()
Głównie, ale możesz wybrać opcję, że szukasz kogoś do dłuższej relacji. No wtedy pewnie będzie bliżej 100 wiadomości dziennie, z czego 80 to ci co nie doczytali, ale nadal można z kimś tam pogadać.Ale tam chyba tylko na seks są randki nastawione![]()
Ale to online tylkoPrzecież sama pisałaś w jednym z postów, że ocenisz penisa itd.![]()
No to właśnie nie wiem co. Powysyłałam każdej parze wiadomość "co tam?? Wgl wiadomości ci dochodzą??" I nikt nie odpowiedziałco jest ewidentnie nie tak.
Jak faceci tak do mnie pisali to też jakoś nie rwałam się do odpisywania.No to właśnie nie wiem co. Powysyłałam każdej parze wiadomość "co tam?? Wgl wiadomości ci dochodzą??" I nikt nie odpowiedział
A to koniecznie potrzebny jest tinder, by umówić się na randkę?Jak rozmawiać z mężczyznami na tinderze? Nie mam już siły... Tak bardzo bym chciała się umówić na randki![]()
NieSądząc po tematach w jakich ta "Pani" pisze jest bardziej niż pewne że to kolejna baba z kutasem![]()
Tak bo gdzie indziej znajdę jakiegoś chętnego chłopaka na randkę?A to koniecznie potrzebny jest tinder, by umówić się na randkę?![]()
A próbowałaś w swoim otoczeniu? Szkoła/uczelnia, znajomi znajomych, itd? Nawet będąc na kawie w kawiarni można kogoś poznaćTak bo gdzie indziej znajdę jakiegoś chętnego chłopaka na randkę?
Tak. Teraz już nie mam zajęć na uczelni więc już się nie uda. Znajomych nie mam. Do kawiarni chodzą w parach na moich terenach.A próbowałaś w swoim otoczeniu? Szkoła/uczelnia, znajomi znajomych, itd? Nawet będąc na kawie w kawiarni można kogoś poznać![]()
A to na kawę nie można iść samemu? Dziewczyno, bierz książkę pod pachę, zamów sobie swoją ulubioną kawę i spędź ze sobą fajny czas. Nie wiesz kogo tam spotkasz i co się dalej wydarzy, więc...Tak. Teraz już nie mam zajęć na uczelni więc już się nie uda. Znajomych nie mam. Do kawiarni chodzą w parach na moich terenach.