• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak radzicie sobie z ciągłą ochotą na sex/masturbacje?

Mężczyzna

Souro

Cichy Podglądacz
Witam, chyba mam trochę problem a mianowicie ciągle jestem podniecony i albo bym się bzykał że swoją dziewczyną co jest jeszcze spoko bo moja też lubi sex jak się spotykamy to praktycznie cały czas się ruchamy ale jak przyjeżdżam do domu to i tak się masturbuje i to czasem nawet po kilka razy a jednak wolałbym zalewać cipke swojej kobiety a nie marnować spermy, powiedzcie mi może macie jakieś sposoby na nadmiernie podniecene?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja mam podejście, że jak trzeba to trzeba :)
Seks z partnerką jest częsty, a jeszcze co najmniej raz dziennie walę konia. Lubię to, sprawia mi to przyjemność, więc się nie ograniczam.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Ja w czwartek miałem jakieś parcie i 4x zwaliłem, z czego 3 pod rząd i na szybko... Miałem bardzo wrażliwą żołądź i od samego chwiloego dotyku juz mialem ochotę dojść xD Za to pozniej w weekend malo podniecenia. Cos za cos.

Mężczyzna

FioletoweKuleMarcina

Nowicjusz
Ja w czwartek miałem jakieś parcie i 4x zwaliłem, z czego 3 pod rząd i na szybko... Miałem bardzo wrażliwą żołądź i od samego chwiloego dotyku juz mialem ochotę dojść xD Za to pozniej w weekend malo podniecenia. Cos za cos.
czyli hat tricki poszedł pod rząd od razu, gdzie strzelałeś kolego ? Ja dziś zwyczjnie drugi raz zacząłem dopiero ale już stoi wiec trzeba uderzyc w mega perwersyjne strony . Ja osobiście jak mam ochote sie spuścić to ide to zrobić, po co mm za dużo nasienia nosic w sobię, masz chęć to i nawet wal razy pięć, tyko pamiętaj ze po 2/3 razie wypsa smarowidła użyć, by potem na nasteny dzien nie szczypał pokiereszowany

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Wchodzisz na datezona i oglądasz okropne zdjęcia ludzi, seksu się odechciewa na tydzień. Polecam Zalotka 🫡
Kurde, musze przyznac racje, ze cos w tym jest. Nie ogladam facetow, ale jak niektore kobiety wstawia swoje zdjecia, albo filmiki jak sie bolcuja dildem, to choc wiem, ze mialo byc pociagajaco i erotycznie to jest zenujaco i odpychajaco

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Kurde, musze przyznac racje, ze cos w tym jest. Nie ogladam facetow, ale jak niektore kobiety wstawia swoje zdjecia, albo filmiki jak sie bolcuja dildem, to choc wiem, ze mialo byc pociagajaco i erotycznie to jest zenujaco i odpychajaco
Najlepsze (najgorsze...) jest to, że jak napiszesz jej prawdę to wielkie oburzenie, jak można tak pisać.
I tok jest wszędzie nawet tu była taka jedna co oczekiwała ochów i achów a wyglądała po prostu fatalnie.
A na Zbiorniku to już w ogóle, masz się nad kaszalotem ulanym i zaniedbanym podniecać jaka to ona piękna (choć zdjęcia samej zapuszczonej pizdy, pardon my French).
Takie czasy.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
czyli hat tricki poszedł pod rząd od razu, gdzie strzelałeś kolego ? Ja dziś zwyczjnie drugi raz zacząłem dopiero ale już stoi wiec trzeba uderzyc w mega perwersyjne strony . Ja osobiście jak mam ochote sie spuścić to ide to zrobić, po co mm za dużo nasienia nosic w sobię, masz chęć to i nawet wal razy pięć, tyko pamiętaj ze po 2/3 razie wypsa smarowidła użyć, by potem na nasteny dzien nie szczypał pokiereszowany
Dzięki :) Ja nie szarpię go za mocno :p dzisiaj też mam za sobą jakieś 3 dni przerwy i zaraz zacznę jednak porządnie się tam podotykać xD Wczoraj też mi sam stawał co chwila i dzisiaj xD