• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak przytyć ?

Kobieta

Karotka

Nowicjusz
Hej. Może i glupi temat ale nie udaje mi się przytyć:( Najgorsze dla mnie to gdy siedzę to czuję jak wbijają mi się kości miednicy (pośladkowe) w powierzchnię na której siedzę! Najgorzej jest na drewnianych krzesłach! Fitatu obliczyło mi 2300 kcal na dzień ale ja tyle nie daje rady zjeść:(

Mężczyzna

Mr. HideandSeek

Cichy Podglądacz
Proponowałbym wprowadzić do diety shake'i wysokokaloryczne, bądź produkty ze sporą gęstością kaloryczną tj. orzechy

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Chcesz przytyć jesz więcej niż twoje CPM (całkowita przemiana materii), chcesz schudnąć, jesz mniej niż Twoje CPM, dziękuję za uwagę. Żresz więcej tyjesz, żresz mniej nie tyjesz TADAM! Tyle i aż tyle, dołóż do tego ćwiczenia, nie wiem spacer, rower, siłownię, skakanie na skakance i już. Jesteś mały/mała a chcesz być duża? Jesz więcej, tylko nie ciperki i paluszki, a mięsko, mięsko to budulec mięśni, tyle i aż tyle i już. Dieta jest postawą postaw ;) I mówi to MIŚ to zrzucił 40kg :p czyli da się :p

Mężczyzna

Pit87

Nowicjusz
Przytyć? To bzdura.
Zrób masę mięśniową . Chcesz większy tyłek?
Wyćwicz go.
Potrzebujesz do tego czterech rzeczy.
Diety (jeść odpowiednią ilość kalorii, zwracając uwagę na białko), ćwiczenia z jakimś obciążeniem , min. 7, a jeszcze lepiej 8 godzin snu, oraz zorganizować sobie czas, żebyś mogła wyrobić sobie nawyk do ćwiczeń.