gonia napisał:mi sie osobiscie nigdy zwiazki klasowe nie podobały z tego wzgledu ze po rozstaniu przewaznie nie zostało nic tylko głupie "czesc" no ale coz mozna i tak w sumie
tez znam moja kolezanka jest na pierwszym roku i ma faceta z grupy i jej to własnie powiedizałam no niezbyt fajnie tak jest bo pozniej traci sie kolege bo hmm nie zawsze zwiazki przetrwaja tyle lat ile trwa szkołablack_mamba napisał:gonia napisał:mi sie osobiscie nigdy zwiazki klasowe nie podobały z tego wzgledu ze po rozstaniu przewaznie nie zostało nic tylko głupie "czesc" no ale coz mozna i tak w sumie
Na roznych uczelniach slyszy sie rozne powiedzenia, typu "nie wyrywaj dupy z grupy". albo "do dupy jest miec faceta/kobiete z grupy". Ja sie z tym zgadzam, z tego samego powodu co Ty Goniu :wink:
gonia napisał:tez znam moja kolezanka jest na pierwszym roku i ma faceta z grupy i jej to własnie powiedizałam no niezbyt fajnie tak jest bo pozniej traci sie kolege bo hmm nie zawsze zwiazki przetrwaja tyle lat ile trwa szkoła
(byli zaręczeni już przed szkołą średnią).
kasiulla napisał:(byli zaręczeni już przed szkołą średnią).
:lol:
Jak by co to oni nie wpadli.rose napisał:nie ma to jak zajebiście sobie spieprzyć życie na samym starcie.. :?