• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak powiększyć wytrysk

grzybs

Cichy Podglądacz
Witam . Zastanawiam się obecnie nad tym jak polepszyć swoje życie intymne oraz nad tym jak powiekszyć wytrysk. Nie jest taki kiepski ale chciałbym mieć nieco większy. Macie może jakies sposoby na to jak powiększyć swój wytrysk? Z góry dzieki.

Mężczyzna

froski

Cichy Podglądacz
Siła wytrysku zalezy raczej od podniecenia. Im jesteś bardziej podniecony, tym siła orgazmu jest większa. Taki jest ciąg przyczynowo skutkowy. Chcesz bardziej przeżywać orgazm, mieć lepsze doznania - zainwestuj w suplementację. Mam tutaj na myśli np Cum On

grzybs

Cichy Podglądacz
Ale sam brales moze cum on? Po jakim czasie widziales jakies efekty? Bo tani to on nie jest ;/ Z drugiej strony jest sporo tanich srodkow na allegro ale rowniez nie chce zamawiac jakiegos taniego gowna co nie da efektow.

Mężczyzna

froski

Cichy Podglądacz
Akurat przed zakupem dobrze sprawdziłem temat i rozejrzałem się na rynku. Cum on jest chyba najlepszy pod tym względem. W sensie, daje najlepsze efekty. Nie daje przy tym efektów ubocznych. Erekcja jest silniejsza. 3op kosztują około 160 zł, więc nei są tanie. Ale z tego co analizowałem, to został dopuszczony do sprzedaży przez instytucje kontrolujące tego typu preparaty jako bezpieczny.

Mężczyzna

Siedem

Cichy Podglądacz
Też miałem tego typu problemy i faktycznie cum on spisał się znakomicie, dzisiaj już nie ma ślady po tym, ze jeszcze 4 miesiace temu, dosyć czesto "odmawiał " współpracy w trakcie aktu...