• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak poderwać EXTRA pannę?

kobuch

Cichy Podglądacz
Mam takie pytanko do wszystkich facetow nio a drugie dla dziewczyn. Jakie macie sposoby (skuteczne) podrywu panienek. Nio a wy dziewczyny jak lubicie byc podrywane?? co lubicie u faceta na wstepie znajomosci?? jakie cechy i zachowania na poczatku bierzecie pod uwage?? Moze temat juz gdzies byl nio ale nigdzie go nie znalazłem 8) wiec prosze sie nie wsciekac :roll:

kasiulla

Biegły Uwodziciel
spontaniczność, energia i maxymalnie pozytywny facet- uśmiechniętry, wesoły, dowcipny- akurat to mnie ujęło :)

Szarka

Erotoman
zadbane dłonie i paznokcie, czyste buty, zadbane zęby, sposób w jaki ze mną rozmawiał czyli zero przekleństw, inteligencja i szarmanckość, sposób w jaki odzywa się do swoich rodziców

rose

Biegły Uwodziciel
sposob w jaki zachowuje sie wobec innych ludzi.. jest nie tylko dobry i szarmancki wobec mnie ale też dobry dla innych :)

Kolorowy

Podrywacz
Ja się nad tym nigdy nie zastanawiałem... same przychodzą :p 8)

Myślę, że przedewszytkim poczucie humoru i otwartość... umiejetnosc nawiązania szybkiej i łatwej komunikacji... No i nie zapominajmy o wyglądzie... bo nawet najbardziej szarmancji kwazimodo ma nikłe szanse na poderwanie jakiejs "fajnej panny".

sii

Biegły Uwodziciel
a ja mysle ze jezeli chcesz tylko do lozka to wyglad itd itd a jezeli tak na powazniejszy zwiazek to nie ma zadnej reguly bo tak jak u facetow rozne sa gusta i nie ma jednego ideau

komornik2

Seks Praktykant
ja lubie powoli podrywac czyli taka sympatyczna rozmowa i staram sie zajrzec w jej mysli i zaczynam rozkochiwac ja w sobie a potem to z gorki 8)

SETH

Podrywacz
Skóra.. fura.. i komóra :lol: I ładny dres (najlepiej wyjściowy), i ogolona główka :lol: No i niektóre lubią tony złotych łańcuchów na klacie :)

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Każda kobieta ma inne gusta - mogą być podobne ale zawsze będzie jakiś szczegół różniący.

Jedne dziewczyny to blachary i lecą na dobre auta oraz dzianych facetów, inne 'lecą' na cechy wewnętrze jakie posiada osoba, inne lecą na wygląd faceta itp. itp. - wszystkich jest po trochu i mniej więcej w jednakowej ilości :p .

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Przedewszystkim wygląd - pierwsze wrazenie to połowa sukcesu. Zachowanie zależy od okoliczności: czy jesteś na imprezie czy na rowerze. Ogólnie powienieneś być pewny siebie i zdecydowany (chyba, że jesteś w komfortowej sytuacji to nie musisz). Tylko tak, żeby jeje nie zrazić. Uśmiechać się ładnie :D , jakiś komplement, jakaś ściema :p , otwierasz dziwi, ustepujesz miejsca, podajesz rękę, dominujesz. I przedewszystkim mówisz i gadasz nie tylko jaka jest piękna (to dozuj z umiarem), ale o bzdurach. To jak mówisz, o czym i ile świadczy o inteligencji (pośrednio).

kasiulla

Biegły Uwodziciel
jak mi wcześniej faceci od razu mówili komplementy- to ich zlewałam.
Jak powiedzieli coś z nutką złośliwości pomieszanej z poczuciem humoru i ironii- to się takim zainteresowałam!

sii

Biegły Uwodziciel
tajest jeszcze tzm krotka pilka......,,robisz laske czy nie" :| no cush moze to chore i jest ale duzo ludzi to stosuje szczegolniena imprezach :> niejednokrotnie widzialem bo to co slyszalem to jush calkowicie przekracza granice mojej wyobrazni :D

SETH

Podrywacz
Kiedyś to nie było takich problemów. Ino się waliło maczugą przez łeb i się zaciągało do jaskini, a tam... :wink:

komornik2

Seks Praktykant
"po co szukac daleko skoro moze byc blizej niz sie wydaje" zle sformulowany cytat :p odpowiednik >>> do maczugi :p tzn.. lepsze proste niz zlozone