• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak Panie określacie swój zapach cipki? Również jak Panowie oceniacie?

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Zawsze mnie denerwuje i odrzuca to, gdy ktos pisze w imieniu wszystkich a za "niezgodnosc" z wlasnymi upodobaniami beszta cala reszte, w tym wypadku mezczyzn.Proponuj pisac w swoim wlasnym imieniu.Kazdy ma PRAWO do wlasnych upodoban, gustu itd.Te twoje wypociny tylko swiadcza o tobie.Nie spodziewam sie abys to zrozumial.Trudno.Dla mnie zapach cipy nie jest zapachem"lawendy" ani zadnych innych perfum. Niczym w tym stylu.Zaraz uprzedzam.Wech mam moim zdaniem doskonaly, podobnie jak smak.Wiekszosc mezczyzn zreszta tak ma.
A mi się podoba mój własny 🤭

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Uwielbiam zapach cipki mojej żony, zawsze ląduję między jej nogami, wącham i smakuję bez opamiętania. Jak pachnie? To trudniej określić. Jak dla mnie lekko cierpko, czasem bardziej intensywnie (zależy od dnia) a czasem mniej. Ale jedno jest zawsze, w trakcie seksu jeśli powącham i posmakuję tego owocu ptak jest twardy jak kamień, czyli można powiedzieć że to najlepszy afrodyzjak.

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
..... to niestety dobrze go czuję. Bardzo długo szukałam zapachu porównywalnego do tego odorku. W ubiegłym roku byłam przez kilka dni nad morzem i mój chłopak kupił prosto z kutra świeże flądry. Woniały tak samo a przynajmniej bardzo podobnie - taki mocny, ostry zapach świeżej morskiej rybki. 🐟
Przepraszam, że wywlekam jakieś archeologiczne wątki, ale sprawa może być dość istotna, bo zdrowotna. W.g. moich obserwacji, bukiet rybki wiąże się z jakąś anomalią, czy to chemiczną-PH, cz może nawet jakimś indykatorem nadchodzącej infekcji.
Zapaszek zdrowej, niemytej cipki, to "Olomoucky syrek". Jak ktoś nie zna to może sobie kupić.
Prawdziwe-czeskie-serki-Olomunieckie-125g

A co do zapachu takiego zwykłego, to nie kojarzę go bezpośrednio, ale po seksie poprzez rękę. Jest obłędny. Nie wiem jak opisać, ale jakby trochę skondensować, to mogliby robić perfumy :cool: