• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak nazwać to co mnie podnieca?

Mężczyzna

TenTypPM

Cichy Podglądacz
Hej,

Mam dziwny (przynajmniej tak mi się wydaje) gust jeśli chodzi o panie i o to żeby, w ogóle mi „stanął”.Bardzo jarają mnie obwisłe piersi, no i nie chodzi, o to, że duże, bo nawet C czy D, które nie są obwisłe już mnie nie podniecają 🙈.Poza tym, owłosienie łonowe, jeśli kobieta nie ma minimum dwu/trzy dniowego zarostu lub po prostu tzw „buszu”, to mam problem by się podniecić…tak samo bardziej jestem nakręcony jak widzę delikatnie odrastające włoski pod pachami u kobiet.Czy na to jest jakaś konkretna nazwa?

Mężczyzna

camilluss90

Seks Praktykant
Hej,

Mam dziwny (przynajmniej tak mi się wydaje) gust jeśli chodzi o panie i o to żeby, w ogóle mi „stanął”.Bardzo jarają mnie obwisłe piersi, no i nie chodzi, o to, że duże, bo nawet C czy D, które nie są obwisłe już mnie nie podniecają 🙈.Poza tym, owłosienie łonowe, jeśli kobieta nie ma minimum dwu/trzy dniowego zarostu lub po prostu tzw „buszu”, to mam problem by się podniecić…tak samo bardziej jestem nakręcony jak widzę delikatnie odrastające włoski pod pachami u kobiet.Czy na to jest jakaś konkretna nazwa?
To chyba masz dewiacje 🙆😱współczuję Ci. Ale jak to mówią wykolejeńców nie brakuje

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
A co ja mam powiedzieć jak mnie podniecają wnętrza damskich butów? Jara mnie widok wkładki która jest mocno odciśnięta od stopy a do tego pachnąca mieszanką damskich stóp i skóry.

Mężczyzna

Nadir

Cichy Podglądacz
To niekoniecznie musi być dewiacja. Może być na przykład uwarunkowanie, w które popada się zwłaszcza w młodszym wieku, kiedy seksualizm się dopiero budzi. Sam lubię owłosione cipki, bo dawno temu, kiedy byłem gówniarzem, masturbowałem się do filmów, na których zarost był standardem. Pewnie już mi tak zostało, bo lubię owłosienie głównie wizualnie.

Mężczyzna

camilluss90

Seks Praktykant
Ooo ja pierdole 🤣🤣🤣 no nic już mnie w sumie nie dziwi jednych kręci gówno na klacie innych zarośnięte miejsca intymne czy lizanie pach spoconych 🤩nie sorry ale to nie dla mnie ,jest ochydne, odrażające, niehigieniczne. Nie wyobrażam sobie bym miał zarośnięte pachy,jaja czy tyłek odkąd ogarnąłem golenie na tip top to teraz najdrobniejszy zarost wkurwia mnie. I zawsze odkąd zacząłem sex to tylko i wyłącznie gdy cipka była ogolona widok dotyk owłosienia na tych rejonach mnie odpycha

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Ooo ja pierdole 🤣🤣🤣 no nic już mnie w sumie nie dziwi jednych kręci gówno na klacie innych zarośnięte miejsca intymne czy lizanie pach spoconych 🤩nie sorry ale to nie dla mnie ,jest ochydne, odrażające, niehigieniczne. Nie wyobrażam sobie bym miał zarośnięte pachy,jaja czy tyłek odkąd ogarnąłem golenie na tip top to teraz najdrobniejszy zarost wkurwia mnie. I zawsze odkąd zacząłem sex to tylko i wyłącznie gdy cipka była ogolona widok dotyk owłosienia na tych rejonach mnie odpycha
Już bez przesady, niektórym facetom to pasuje 😍
Czarne-w%C5%82osy-pod-pachami.jpeg

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry