• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak namówić dziewczynę na anal?

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Jutro lecę kupić korek analny. Dziś bez kciuka zgodnie z waszymi poleceniami. Ach, na myśl o tym, że wejdę w jej dupkę, kutas stoi na baczność.
Nie to, że nie życzę Ci powodzenia. Ale spokojnie, nie jaraj się tak, naprawdę niektóre kobiety nie lubią pieszczot drugiej dziurki, jakichkolwiek 😕 I pozostaje to tylko uszanować.

Mężczyzna

Ptys3

Cichy Podglądacz
U mnie dziewczyna obawia się tylko i wyłącznie rozmiarów penisa (19 cm długości, 14,5 cm obwodu). Poza tym mówi, że gdyby był mniejszy to nie zastanawiałaby się czy przyjąć w dupkę czy nie.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Mnie anal jakoś nigdy nie kręcił ;)
Nabijasz posty? 😂
U mnie dziewczyna obawia się tylko i wyłącznie rozmiarów penisa (19 cm długości, 14,5 cm obwodu). Poza tym mówi, że gdyby był mniejszy to nie zastanawiałaby się czy przyjąć w dupkę czy nie.
Powiedz jej magiczne hasło: jak się popieści to się wszystko zmieści 👌
A tak serio to jak z tym jest problem to możesz też pomyśleć o czymś takim - kup zestaw korków analnych, różne rozmiary i stopniowo zwiększaj rozmiar. W pewnym momencie pokaż jej, że masz mniej w obwodzie niż ten większy korek 👌 Wtedy to już na pewno temat się prześlizgnie 😏

Mężczyzna

Kris426

Cichy Podglądacz
Po swoich eksperymentach mogę powiedzieć że jak już czymś rozluznisz tyłek to zaraz możesz spokojnie takie 14,5 obwodu ładować

Mężczyzna

Doctor Love

Cichy Podglądacz
Nie zrozumiem fascynacji analem: odbyt służy do wydalania, a ludzie w to pakują.
To obrzydliwe! Doktor nauk miłosnych.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Cześć, od roku jestem w szczęśliwym związku z dziewczyną młodszą ode mnie o 3 lata. W tym roku skończyła 19 lat, a ja 22. Mam 188 cm wzrostu, a ona - 168 cm. Współżyjemy ze sobą od początku związku. Z chęcią robi mi loda, a ja jej minetę, pozwala eksperymentować z różnymi pozycjami, zgadza się nawet na seks hiszpański. Od ponad tygodnia namawiam ją na anal. Niestety odmawia mi ze względu na długość i obwód mojego penisa. Boi się, że zrobię jej krzywdę. Bylibyście w stanie jakoś mi pomóc i doradzić, jak przełamać jej lęk? Jakie przedstawić jej plusy tegoż rodzaju stosunku?
Jeśli się nie zgadza, to zaproponuj jej, że ona potem Ciebie wyrucha w dupę. Poczuje się wtedy pewniej, że nie chodzi Ci tylko o Twoje przyjemności.