Stara chyba nie, chociaż poznawanie takich kobiet mnie jeszcze nie dotyczy.
Gruba jak najbardziej ma taką możliwość, byleby ładna była.
Natomiast brzydkie kobiety, hmmm, przecieniasz ich możliwości, a nie doceniasz doniosłości ich kompleksów.
Stara chyba nie, chociaż poznawanie takich kobiet mnie jeszcze nie dotyczy.
Gruba jak najbardziej ma taką możliwość, byleby ładna była.
Natomiast brzydkie kobiety, hmmm, przecieniasz ich możliwości, a nie doceniasz doniosłości ich kompleksów.
Wejdź na rokse, najstarsza ma pewnie kolo 80 lat i nadal pracuje, wiec sa tacy ktorzy sa gotowi jej za to placic.
Wejdz na jakis portal gdzie mozna umawiac sie na seks, wybierz najbrzydsza i najstarsza jaka znajdziesz i sprobuj wyslac wiadomosc. Szansa ze odpowie bliska zeru. Dlaczego? Bo twoja wiadomosc utonela w morzu innych wiadomosci od chetnych facetow.
nie gardze facetami którzy chcą sobie "ulżyć".. ale nie powiem.. bardzo tego nie lubię.. tym bardziej jak facet robi to w moim towarzystwie.. dla mnie to obrzydliwe...
Ulżyć? Masturbacja to przede wszystkim przyjemność a nie ulga. Masturbacja to dawanie sobie rozkoszy. To coś pięknego. Dlaczego to miałoby być "obrzydliwe"?
Ulżyć? Masturbacja to przede wszystkim przyjemność a nie ulga. Masturbacja to dawanie sobie rozkoszy. To coś pięknego. Dlaczego to miałoby być "obrzydliwe"?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.