• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak kobiety nazywają swoje intymne miejsce ? :)

just_Jim_87

Cichy Podglądacz
Witam
takie mam pytanko do kobiet bo tak sie zastanawiam jak mowicie na swoje intymne miejsce no i nie chodzi mi o piersi :) tylko to miejsce nizej

bo o czlonku swoim moge mowic w wielu nazwach penis czlonek siurak:p itd i brzmia one tak raczej lagodnie :) a o tym "kobiecym miejscu" same dosc wulgarne nazwy mi przychodza do glowy :\ jedyna nazwa taka hm chyba lagodna/pieszczotliwa to myszka :p ale to tak jakos nie ma tego czegos ;)

nikogo nie chcem urazic tym postem poprostu jestem ciekaw jak ludzie okreslaja to miejsce :p bo ja jakos nigdy nie moge dobrze sprecyzowac nazwy :\

Szarka

Erotoman
fakt w jez. polskim nie jest zbyt zasobny slownik co do okreslenia zenskiego przyrodzenia. Dla mnie tym gorzej bo nie uzywam wulgaryzmow ale slyszalam nie raz nie dwa jak mlode dziewczyny mowia i lekko mnie to przeraza :cry:

Stosuje wyrazu pochwa, a synka nauczylam pisia ;)

Buasheii

Nowicjusz
Ta, takie młódki które mówią "cipa mnie swędzi" na głs w autobusie przyprawiają o zgrzyt zebów :/

no oprócz myszki eee... no właśnie psipsia :p

Mayonez

Seks Praktykant
Szarka napisał:
fakt w jez. polskim nie jest zbyt zasobny slownik co do okreslenia zenskiego przyrodzenia. Dla mnie tym gorzej bo nie uzywam wulgaryzmow ale slyszalam nie raz nie dwa jak mlode dziewczyny mowia i lekko mnie to przeraza :cry:

och jak ja uwielbiam jak rodzice rozmawiają z dziećmi za pomocą zdrobnien,co jest k***a,reklama Heyah ?

Palantunio :twisted:

Buasheii

Nowicjusz
Mayonez: to ucz swoje dziecko pizda ;) na pewno się ucieszysz jak przy teściowej walnie "pizda" a nawet "pochwa" będą się na pewno niepomiernie cieszyć :>

Szarka

Erotoman
Mayonez napisał:
Szarka napisał:

och jak ja uwielbiam jak rodzice rozmawiają z dziećmi za pomocą zdrobnien,co jest k***a,reklama Heyah ?

:shock:

mój synek zna określenie pochwa ale chyba dziwnie by to zabrzmiało w ustach przedszkolaka nie uważasz :!: :?:

a jak ma mówić pizda ? cipa ?

szkoda słów, jestem zdziwiona Twoją postawą i nie powiem - lekko zbulwersowana

misska

Cichy Podglądacz
Pisia rządzi :> Btw moja 6cio letnia siostrzenica jak się Jej pytano "A cooooo "tam" masz?" to odpowiadała: "Pisia MARZYCIELKA" :lol: Po prostu czad :D Ah te dzieci :)

Mayonez

Seks Praktykant
Szarka napisał:
Mayonez napisał:
Szarka napisał:

:shock:

mój synek zna określenie pochwa ale chyba dziwnie by to zabrzmiało w ustach przedszkolaka nie uważasz :!: :?:

a jak ma mówić pizda ? cipa ?

szkoda słów, jestem zdziwiona Twoją postawą i nie powiem - lekko zbulwersowana
Szarunia drogusia,moja internetowa przyjaciółeczko nie chciałuniem Cie uraziunić malutenieńkim wytknieńciuniem uzywaniusia zdrobnieniusiów.
POchwunia w przypadusiu piecioletniusiego brzdącusia brzmi cąłkiem normaniusio moim zdaniusiem.

Mayonez

Seks Praktykant
To,ze jestem chujem ze wsi?
Bosz,czy jakiś postem trza cokolwiek udowadniać ?

żartowałęm se,no ofence

młoda

Podrywacz
Już wyżej wspomniane: myszka i pisia, niektórzy nazywają jeszcze muszelka, brzoskwinka, kwiatuszek, różyczka.