Powiedźcie mi ile zajmuje wam doprowadzenie kobiety do orgazmu (np.przez robienie minety)? (pytanie głównie do panów) i czy jezeli nawet to partnerka by mi to powiedziala czy bym to widzial?
Bo chyba mi nie wychodzi![]()
Dokładnie, kiedy zajmuje się partnerką to właściwe odczytywanie jej sygnałów to podstawa. Jeśli cokolwiek zmieniam to koncentruje się na jej reakcji i w razie czego wracam do takiej stymulacji jak przed zmianą.U mnie przeciągająca się w nieskończoność minetka w sumie oddala mnie od orgazmu. Nie lubię za długo, wolę chyba mniej języka, a więcej palca. Ale jak partner/ka słucha wskazówek to kilka chwil i po ptakach
Dla mnie najgorsze jest jak złapie idealne tempo, ruchy i wszystko, ja zaczynam już czuć, że orgazm nadchodzi i możliwe, że robię się głośniejsza, a on/a wtedy przyspiesza lub robi to mocniej. A to właśnie tamten nacisk i tempo zaczęły mnie nakręcać i nie warto porzucać tej taktyki
Ale zapewne ile kobiet tyle podejść, ważne aby odczytywać wskazówki. Przynajmniej na początku.
I wcale mnie to nie dziwi, minetka poza walorami wizualnymi, może poza przypadkiem jakiejś krótkiej rozbiegowki, jest moim zdaniem przereklamowana, znacznie lepsze i zręczniejsze są palce i oczywiście wsłuchanie się we wskazówki, także te płynące z samego ciała partnerki. A już przeciaganianie w nieskanczonosc i może mlaskanie to równia pochyła i gwarancja niezadowolenia obu stron na koniec. A w temacie , od kilku minut do ... poco taka statystyka w ogóle?U mnie przeciągająca się w nieskończoność minetka w sumie oddala mnie od orgazmu. Nie lubię za długo, wolę chyba mniej języka, a więcej palca. Ale jak partner/ka słucha wskazówek to kilka chwil i po ptakach
.
To zależy od nastroju .... Czasami dłużej czasami krócej..... Ja uwielbiam się delektować, a będziesz wiedział czy doszła jak poczujesz lizać jak cipka pulsujePowiedźcie mi ile zajmuje wam doprowadzenie kobiety do orgazmu (np.przez robienie minety)? (pytanie głównie do panów) i czy jezeli nawet to partnerka by mi to powiedziala czy bym to widzial?
Bo chyba mi nie wychodzi![]()