Widzę kolega maratończykZależy od nastroju, jeśli mam zajebistą ochotę to 3 minutki prysznic i spać. Jeśli jest tak na spokojnie, standardowo to z grą wstępną i masażem możemy przeciągać nawet do 8 minut.
Widzę kolega maratończykZależy od nastroju, jeśli mam zajebistą ochotę to 3 minutki prysznic i spać. Jeśli jest tak na spokojnie, standardowo to z grą wstępną i masażem możemy przeciągać nawet do 8 minut.
Tak lubię długie maratony. Łatwiej wtedy o orgazm dla obu stron.Widzę kolega maratończyk
Prawie jakbym czytała opis chwil z Moim, tylko w tej godzinie to więcej akcji niż samego dotykania i całowaniaJak długo? Średnio to godzina, odpoczynek i znowu jeszcze z pół. Czasami dwie albo i trzy. Oczywiście w tym jest wszystko a nie same ruchanie. Dotyk, całowanie, ubieranie, zabawa z partnerem. Myśli się że to minęło z 15 min a tu godzina strzeliła.
Ale którego filmu?Od początku, do końca.
Całowanie cipki, cycków albo penisa lub pośladków i innych części ciała , to też nie 3 min. Ja uwielbiam się zabawiać cipką, a moja partnerka chciała by tylko kutasa w swoich ustach.Prawie jakbym czytała opis chwil z Moim, tylko w tej godzinie to więcej akcji niż samego dotykania i całowania
Bo to jest na pewno człowiek czynuPrawie jakbym czytała opis chwil z Moim, tylko w tej godzinie to więcej akcji niż samego dotykania i całowania
Tego w kamerzeAle którego filmu?
Jedyna słuszna opcjaOd początku do końca
A co to znaczy: "trenuj masturbację"? Staram się ale nie bardzo rozumiem.Oj słabo, 2-3 ruchy i nic z tym nie robisz? Chlopie może trenuj masturbację przed stosunkiem pod prysznicem. Drugi raz jest dluższy.
Ojj nie możliwe, komunikacja nawaliła między tamtymi a tobą? Przecież to podstawa żeby sobie mówić co kogo podnieca, i jak.miałam orgazm tylko z dwoma facetami, niestety często musimy udawac, ale to nie znaczy, że nie mamy przyjemnosci ze zbliżenia
tłumaczę Ci, że większość kobiet udaje orgazmy, poczytaj o tym, ja napisałm, ze spotkalam w życiu tylko dwóch facetów, którzy mnie podniecali, tu musi zadziałac combo - intelekt - pomysłowość - poczucie humoru - dobry wygląd. A takich Was nie ma, aktualni faceci to zniewieściali chłopcy, którzy spędzają przed lustrem więcej czasu od nasOjj nie możliwe, komunikacja nawaliła między tamtymi a tobą? Przecież to podstawa żeby sobie mówić co kogo podnieca, i jak.
ze mną bys nie udawała krótkowłosa ździro, mozesz się odezwać to zostaniesz zaspokojonatłumaczę Ci, że większość kobiet udaje orgazmy, poczytaj o tym, ja napisałm, ze spotkalam w życiu tylko dwóch facetów, którzy mnie podniecali, tu musi zadziałac combo - intelekt - pomysłowość - poczucie humoru - dobry wygląd. A takich Was nie ma, aktualni faceci to zniewieściali chłopcy, którzy spędzają przed lustrem więcej czasu od nas