• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak długo uprawiacie seks?

Mężczyzna

herodon

Cichy Podglądacz
Ona zawsze ma orgazm bo robie jej dobrze przed językiem. Ale z długością mogłoby być lepiej bo obecnie jest tak średnio ;/ 2-3 ruchy i koniec. Coraz gorzej normalnie.Trochę pomaga prezerwatywa przedlużająca stosunek ale jest i tak tak sobie.

Mężczyzna

AlilBoyo

Nowicjusz
Nie zawsze ma orgazm, zależy od dnia. Jeśli chodzi o czas to staram się jak najdłużej ale z reguły to max 20 minut

Mężczyzna

energetyczny

Seks Praktykant
Wszystko zależy czy kobieta jest naładowana emocjonalnie Im większe ciśnienie tym więcej trzeba czasu aby się wyłączyła i aby odprężenie przyszło

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Jest kilka składowych. Zabawa może trwać 5min, a może być i 1-2h. Pierwszy strzał zazwyczaj dość szybko, z każdym kolejnym stosunek się wydłuża.

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Różnie, raz dłużej raz krócej ale polecam jak ktoś ma problemy, to najpierw lodzik a potem seks, albo po prostu 2-3 raxy z rzędu i będzie dłużej. Ewentualnie gumki przedłużające stosunek

tatarzyn

Nowicjusz
Oj słabo, 2-3 ruchy i nic z tym nie robisz? Chlopie może trenuj masturbację przed stosunkiem pod prysznicem. Drugi raz jest dluższy.

Mężczyzna

herodon

Cichy Podglądacz
Myslisz,że nie trenowałem? Owszem trenowałem i róweiż jest tak samo jak było czyli kiepsko. Za drugim razem muszę odczekać jakieś 15 minut aż penis staje ale jak dochodzi do stosunku do jest niewiele dłuzej.

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
20 min to minimum, ale średnia chyba znacznie dłuższą 40 50 min do godziny, więc raczej wolniejsze tempo i kontemplacja chwili niż porywcze uniesienia

Kobieta

marzenka85

Cichy Podglądacz
Teraz z moim partnerem ok 10-20 minut wystarcza mi w zupełności zależy też od dnia i nastroju... Ale... Kiedyś miałam takiego faceta że kochaliśmy się po 2-3 h i gdyby mnie brzuch od orgazmów nie bolał to pewnie dłużej by to trwało taki gad był :)

Mężczyzna

Kaminski051

Cichy Podglądacz
Różnie. Raz lubię szybko, a innym razem wolę dłużej, wolniej, by nacieszyć się każdym centymetrem ciała partnerki. Więc od kilku minut po nawet godzinę i dłużej.