Ona zawsze ma orgazm bo robie jej dobrze przed językiem. Ale z długością mogłoby być lepiej bo obecnie jest tak średnio ;/ 2-3 ruchy i koniec. Coraz gorzej normalnie.Trochę pomaga prezerwatywa przedlużająca stosunek ale jest i tak tak sobie.
Różnie, raz dłużej raz krócej ale polecam jak ktoś ma problemy, to najpierw lodzik a potem seks, albo po prostu 2-3 raxy z rzędu i będzie dłużej. Ewentualnie gumki przedłużające stosunek
Myslisz,że nie trenowałem? Owszem trenowałem i róweiż jest tak samo jak było czyli kiepsko. Za drugim razem muszę odczekać jakieś 15 minut aż penis staje ale jak dochodzi do stosunku do jest niewiele dłuzej.
Teraz z moim partnerem ok 10-20 minut wystarcza mi w zupełności zależy też od dnia i nastroju... Ale... Kiedyś miałam takiego faceta że kochaliśmy się po 2-3 h i gdyby mnie brzuch od orgazmów nie bolał to pewnie dłużej by to trwało taki gad był
Różnie. Raz lubię szybko, a innym razem wolę dłużej, wolniej, by nacieszyć się każdym centymetrem ciała partnerki. Więc od kilku minut po nawet godzinę i dłużej.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.