• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak długo trwa Wasz związek?

sk8ufa

Cichy Podglądacz
ja mimo że mam 15 lat jestem już z chłopakiem z dobre pół roku!!!o_O mi i jemu się bardzo podoba(tak mi sie wydaje)tylko że teraz już rosnie pożądanie...tzn.kiedyś wystarczyło małe buzi a teraz pieszczoty-i to dosyć "ostre"-jak na nasz wiek:D

gonia

Erotoman
qrna nie wiemc zemu nie wyobrazam sobie mojej siostry ktora ma prawie 15 lat zeby obsciskiwala sie z chlopakiem wydaje mi sie jednak ze te buzi buzi powinno wystarczyc

rose

Biegły Uwodziciel
to co sie obecnie dzieje jest chore :shock: 12latki opowiadaja z iloma to chłopakami chodziły.. 13latki zadaja chocby w necie pytania odnośnie swojego pierwszego razu.. bo bardzo by chciały zacząć :lol: dla mnie to jest śmieszne..i tu pojawia się pytanie.. gdzie są rodzice?? a 14 , 15 latki zachodzą w ciążę.. po pierwsze) dobra edukacja seksualna w szkole od najwczesniejszych lat.. i nieważne że księżą czy kto tam świety sie gorsza.. edukacja seksualna jest potrzebna nawet DZIECIOM oczywiscie trzeba dostosowac inf do wieku.. :wink:

Serenity

Seks Praktykant
Rose staruszko widzisz zostalas w tyle swiat poszedl :p heheheeh zartuje.
Ale to prawda chorosc! Skejtufa :p powstrzymaj sie. Wiesz jak nie bedziesz cwiczyc sily woli to bedzie ci ciezko w zyciu...
Kiedy ja bylem w twoim wieku ..... :)

sk8ufa

Cichy Podglądacz
spoko-ja sie powstrzymuje;) nie mam zamiaru no wiecie...ciaża a później-zresztą.....teraz mam z chłopakiem przerwe(wyjechał na miesiac)tak wiec jak wróci poważnie sobie z nim o tym pogadam i pewnie już przestaniemy-bo w sumie źle sie z tym czuje:/

sk8ufa

Cichy Podglądacz
hmm...no to w sumie na jedno wychodzi-15 a 16 to nie wielka różnica....Heh-a ja mam wakacyjne postanowienie-żadnych pieszczot!!!:D:D

sk8ufa

Cichy Podglądacz
Przeczytałam tekst,zzrozumiałam go ale powiem jedno:ja z moim chlopakiem AŻ tak nie zaszliśmy i mam nadzieję że nie zajdziemy(już ja tego dopilnuje!)A ten chłopak z tej piosenki to jakiś seksocholik było_O ;p

rose

Biegły Uwodziciel
nie no bez przesady :wink: .. nie chodzi o to aby w wieku 15 lat sie nie całować.. bo każdy chce czułości.. miłości.. najważniejsze aby zbyt wcześnie nie rozpoczynać współżycia.. bo z tego są potem same problemy.. dojrzałość fizyczna nie równa się psychicznej pozdrawiam :)

ctenanthe

Cichy Podglądacz
:D Ha! To pewnie troszkę Was zaskoczę!
Właśnie jutro (2 lipca) będziemy obchodzić (i to szampańsko!!!) naszą
13tą rocznicę poznania (i właściwie bycia razem), a 16 lipca 10tą rocznicę ślubu :D :D :D
O nudzie nie ma mowy, uczucia gorące i każdemu życzę tak udanego związku!!!

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Nam 27 czerwca mineło 10 miesięcy. Fajnie - na tym się nie skończy mimo iż rozpoczął się 2 miesięczny okres rozłąki.