Panowie jak bez bolu ogolic jaja i rowa ? Jakim narzedziem to zrobic i w jaki sposob ?
Wersja hard: maszynka / brzytwa jeśli ktoś ma zapędy masochistyczne; ryzyko skaleczenia wysokie u niedoświadczonych.Jakim narzedziem to zrobic i w jaki sposob ?
Obrzydza Cię jedzenie kału? A próbowałaś chociaż?nie próbowałeś to skąd mozesz wiedzieć, że ci się nie spodoba?
Może dlatego, że do golenia jeśtemy już przyzwyczajeni a wynalazki w postaci depilacji zostawiamy kobietom...ale wciąż nurtuje mnie zapytanie, czemu pomimo tego, iż dostępne są takie udogodnienia, to nadal większość facetów goli sobie fiuta na ostro?...
Yyyy, że co ??Da rade byle jaki krem do depilacji czy musi być oznaczony FOR MEN?
Halred, wiesz co mnie obrzydza? Jak ktoś wymyśla porównania z dupy, w kórych scat stawia na równi z depilacją intymną. Ale co ja ci będę pisać, przecież wiesz...Obrzydza Cię jedzenie kału? A próbowałaś chociaż?
Halred, wiesz co mnie obrzydza? Jak ktoś wymyśla porównania z dupy, w kórych scat stawia na równi z depilacją intymną. Ale co ja ci będę pisać, przecież wiesz...
Skończ waść wstydu oszczędź, bo smutno czytać o tych gównianych fantazjach :/Może ciepły wypełniony miłością klocek na twarz jest przyjemniejszy niż wyciąganie futra z czyjegoś odbytu.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Orgazm bez wytrysku - Jak osiągnąć? | Porady seksualne | 5 | |
S | Jak doprowadzić faceta do rozkoszy bez seksu? | Pieszczoty | 9 | |
Jak podrywacie refleksje | Seks | 15 | ||
G | Jak powiększyć wytrysk | Porady seksualne | 3 | |
Y | Mięśnie kegla jak użyć ? | Porady seksualne | 1 |