C
col.Greg
Guest
Ok, wychodzimy z ofu
Chyba muszę znowu jakieś popełnić w takim razieNic poza tym tekstem i znakomitym opowiadaniem @Shakalaka tutaj innego nie przeczytałem
Po tylu latach to już pióro drżeć może w dłoniChyba muszę znowu jakieś popełnić w takim razie
Ty bez kitu, 9 lat temu to pisałamPo tylu latach to już pióro drżeć może w dłoni
Podpytam w takim razie, jak dużo stanęło na przeszkodzie, żeby opowiadanie znalazło się tutaj Pewnie nie tylko ja chętnie bym je przeczytał!Ty bez kitu, 9 lat temu to pisałam
Dłubać można bez końca. Jestem tak otwarty na wskazówki i sugestie, jak tylko potrafięWycyzelować nieznacznie i byłby - kto wie? - może drugi Iwaszkiewicz?
Ani jedno zdanie zapisane na 8 stronach a4 nie ma zabarwienia erotycznego, dlatego.Podpytam w takim razie, jak dużo stanęło na przeszkodzie, żeby opowiadanie znalazło się tutaj Pewnie nie tylko ja chętnie bym je przeczytał!
Cóż za wyróżnienie w takim razieNic poza tym tekstem i znakomitym opowiadaniem @Shakalaka tutaj innego nie przeczytałem
Ok, rozumiem Z drugiej strony, tutaj nawet historia o wybieraniu odpowiedniej pralki w sklepie z AGD, nabrałaby erotycznego kontekstuAni jedno zdanie zapisane na 8 stronach a4 nie ma zabarwienia erotycznego, dlatego.
Poza tym wolę tutaj dupą świecić, niż talentem pisarskim
Diabolicznie.
smacznego Ada
Przerabiałam to wczoraj.....dziwna to była konsumpcja
Przerabiałam to wczoraj.....dziwna to była konsumpcja
To się nazywa cena sukcesu.Człowiek świat zmienia i nawet nie wie kiedy. Powinienem się cieszyć, czy mieć wyrzuty sumienia?
Serio? Mogło być tak źle? Jakiego błędu mam nie popełnić, żeby mieć pewność, że nie spotka mnie taki los? Pytam, bo niczego nie boję się tak mocno jak oberwania damską bieliznąmogły na przykład lecieć w Twoją stronę staniki.Poplamione jagodami.Zupełnie euforycznie i spontanicznie.Oszczędzimy Ci takich wrażeń
Na razie to zarządzam pranie! @Midnight Rambler wisisz mi za proszek i odplamiacz(Mówię za siebie,nie wiem jak Ada zamierza zarządzać swoją bielizną ).