Lubie po domu Siadanie,schylanie i wiele innych czynności w nowym wymiarze doświadczam Jednak na dłuższe użytkowanie np poza domem chyba mam niezbyt dobrany sprzęt Potrzebowałbym porady Np silikonowy?
Lubie po domu Siadanie,schylanie i wiele innych czynności w nowym wymiarze doświadczam Jednak na dłuższe użytkowanie np poza domem chyba mam niezbyt dobrany sprzęt Potrzebowałbym porady Np silikonowy?
A duży jest? Czy taki powiedzmy rozmiar standard?
Do długiego chodzenia sugerowałbym jednak coś innego. Właśnie coś z dobrej jakości sylikonu. Takie zabawki są miększe, po jakimś czasie nie czujesz nieprzyjemnego uczucia drapania i dyskomfortu z powodu krawędzi.
Zastanów się nad takimi jak te że zdjęć.
(dla porównania wielkości położyłem obok taki najpopularniejszy, standardowy korek metalowy)
I jak Ci się widzi coś takiego?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.