Jakieś udawane scenariusze w tym stylu by może przeszły ale z kimś prawdziwym z bliskiej rodziny zdecydowanie nie, kompletnie aseksualne i odpychające . Ewentualnie jakaś daleka kuzynka to może może
Opowiem ale na PWA co takiego przechodziłas? Bo jestem bardzo ciekawy
Super to musi wyglądaćJa też oglądałam tego typu filmy
Gdzie można to zobaczyćMatka z synem najlepsze. Widziałam filmik jak matka każe synowi za kare wylizać i wyruchać dupę.
Też bym chciał poczytać możesz napisaćJak chccie wiedzieć co przechodziła jak była mała to napiszcie na PW (priv)
Też chętnie bym poczytałJak chccie wiedzieć co przechodziła jak była mała to napiszcie na PW (priv)
PrivOpowiem ale na PW
Chętnie popiszęChętnie porozmawiam priv o tesciowej.
Ja chyba podobnie, bo fikcja, - komiksy, gdzie rodzeństwo się seksi mnie kręcą, ale jak pomyślę o mojej siostrze, czy mamie, to mnie odrzuca.Jakieś udawane scenariusze w tym stylu by może przeszły ale z kimś prawdziwym z bliskiej rodziny zdecydowanie nie, kompletnie aseksualne i odpychające . Ewentualnie jakaś daleka kuzynka to może może
To napisz proszę czekamMoge napisać ci na PW
A co ciekawego powiesz o szwagierceJa o szwagierce moge pogadac
Jeśli szwagierka to rodzina to ja się piszę, mam o mojej fantazje, częściowo nawet spełnione ;-)Ja o szwagierce moge pogadac
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Anal/deepthroat & fantazje lolita/incest/cuckold | oglądanie i rozmowa | Ogłoszenia | 15 | |
F | Roleplaying - popularność motywu incest | Fantazje erotyczne | 40 |