Ja równieżA ja wole starsze![]()

Ja równieżA ja wole starsze![]()
Ja równieżKręcą mnie mify lecz jeszcze zdania brak
![]()
Nooo to jestemNie. Wolę młodszych![]()
Nie było okazji... Może i była lecz nie obyty jestem w portugalskimJa równieżKręcą mnie miły lecz jeszcze zdania brak
![]()
A to znacząca barieraNie było okazji... Może i była lecz nie obyty jestem w portugalskim![]()
Że nie chłopka myśli o mlodej
Jak najbardziej takie rzeczy tez sie zdarzajaŻe nie chłopka myśli o mlodej
A mnie kręcą takie kobietyNie. Wolę młodszych![]()
Chyba ciebie rozumiem. Jak bym ją widział to by moje myśli dryfowały w tym kierunku... https://www.evilangel.com/en/video/evilangel/Candy-And-Cock-In-A-Prolapsing-Anus/121839Witam mam 22 lata natomiast moja siostra 27 lat. Jest lekko mówiąc bardzo sexowną kobietą, mega wysportowana (praktycznie codziennie siłownia). Od około 3 lat często fantazjuje o niej. Notorycznie przez swój sportowy tryb życia lubi nosić leginsy w różnych kolorach. Mieszkamy razem więc oglądanie jej dolnej partii ciała w tych leginsach gdy chodzi po domu mnie rozbraja. Mianowicie najbardziej podnieca mnie ten obcisły materiał na jej biodrach czy pośladkach no a wisienką na torcie jest gdy owe leginsy ma mocno podciągnięte pod brzuch i nosi koszulki które odsłaniają cały brzuch wraz z jej sexi pępkiem i ten materiał który tak pikantnie odznacza jej krocze. A najbardziej to chyba podnieca fakt tego ciałka, że to właśnie moja siostra i to w tym wszystkim jest tak do granic możliwości pikantne. Pytanie czy ktoś też ma podobne fantazje/fetysze w związku z incesem? (tak to chyba się określa). Jeżeli ktoś ma zamiar pisać, że to chore to darujcie sobie, to nadal tylko moje fantazje i jestem ciekaw czy ktoś ma podobne.
A pochwalisz się
Na priv powiesz ja wtedy odpowiem o swoimWybacz ale nie dzielę się czymś takim publicznie![]()
Mnie to bardzo interesuja takie relacje. Mogę porozmawiać jeśli ktoś chceA
Na priv powiesz ja wtedy odpowiem o swoim
Skąd ten screenhot?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Incest | Seks | 12 | |
T | Anal/deepthroat & fantazje lolita/incest/cuckold | oglądanie i rozmowa | Ogłoszenia | 22 | |
F | Roleplaying - popularność motywu incest | Fantazje erotyczne | 40 |