nie ma problemu dla Ciebie nawet pieszczoty stópek wytrzymamMniej przystojny...brzuszek, przyrodzenie. Nooo...to do jutra (jeżeli będę miał zasięg)
nie ma problemu dla Ciebie nawet pieszczoty stópek wytrzymamMniej przystojny...brzuszek, przyrodzenie. Nooo...to do jutra (jeżeli będę miał zasięg)
A tu mamy blackpill - atrakcyjny mężczyzna nie jest incelem i ma partnerkę, chociaż ta partnerka uważa go za pizd.watego.Ja to znam z autopsji bo żyje z takim mężczyzną... biernym, pasywnym, który wpycha mnie na co dzień w męską rolę dla własnej wygody. Nie mogę być przy nim kobieca, bo mi nie pozwalana to swoim zachowaniem. Co z tego, że jest przystojny, wysoki i ma koguta jak ta lala.
blackpill
redpill
ale jak ktoś pisze, że nie ma szans u kobiet bo ma taki a nie inny problem, to jest to jego problem, a nie tych kobiet co to nie ma u nich szans...incel
Prawo naturalne jest bezwzględne i niezmienne. Zawsze byli, są i będę zwycięzcy i przegrani.Jednak pewnych praw natury nie zmienisz
Tu nie chodzi o problemy z sylwetką, tylko o nastawienie, poczucie własnej wartości, umiejętności społeczne oraz kwestię samospełniającej się przepowiedni.w wielu przypadkach wystarczy w siebie zainwestować w najprostszy sposób czyli siłownia zmiana sylwetki i już trochę samoocena rośnie a za tym męska energia
Otóż to - w przypadku autora, jedną z istotnych rzeczy jest samospełniająca się przepowiednia. Oprócz wspomnianego już nastawienia i podejścia do innych.Jeśli ktoś sam się określa, kwalifikuje i wpycha w pewne ramy to niech się nie dziwi, że jest tak odbierany i postrzegany przez resztę społeczności. Jeśli chcesz zasilać margines męskości i sam się na nim umieszczasz to nikt cię z niego nie ściągnie człowieku jeśli Ty sam tego nie zrobisz.
Proste pytanie kto szanuje człowieka, który nie szanuje sam siebie? Kto uważa kogoś za atrakcyjnego jeśli ten wciąż mówi, że jest brzydki? Kto będzie respektował Twoje granice jeśli sam ich nie wytyczasz? Kto da wiarę permanentnemu kłamcy? Powierzy życie mordercy? albo swój majątek złodziejowi?
To prawda.Najprościej jest obwinić drugą płeć, geny, wygląd... zachowywać bierność i pasywność, bo nie ukrywajmy tak jest co niektórym wygodnie.
Nic podobnego.o, co napisała, to czysty redpill.
A czy szczupły i drobny by mógł być?Napiszę to z pełną odpowiedzialnością mógłby być znacznie mniej przystojny, z mniejszym przyrodzeniem, piwnym brzuszkiem i zgodzę się nawet na takiego bez bujnego futerka i zarostu
Jednak gdy same chcą się do niej mieszać, to czemu im tego zabraniać?Kobiet do tej rywalizacji w ogóle nie należy mieszać, gdyż one w niej nie uczestniczą.
Pudło! Na cechach fizycznych skupia się blackpill. Redpill wręcz przeciwnie, nawet mikrusom daje złudną nadzieję na ons.Nic podobnego.
Redpill skupia się na statusie, majątku i cechach fizycznych zamiast psychicznych.
Kobiety nie mieszają się do rywalizacji pomiędzy nami.Jednak gdy same chcą się do niej mieszać, to czemu im tego zabraniać?
Jak nie? Ile dziewczyn mi pomogło np.tekst : " on? on to ci może dzwi od sypialni otwierać!'Pudło! Na cechach fizycznych skupia się blackpill. Redpill wręcz przeciwnie, nawet mikrusom daje złudną nadzieję na ons.
Redpill to prakseologia, dotyczy też umiejętności "grania" psychiką kobiet.
Kobiety nie mieszają się do rywalizacji pomiędzy nami.
Sama rywalizacja była pomiędzy Tobą a nim. One w tej rywalizacji nie uczestniczyły.Jak nie? Ile dziewczyn mi pomogło np.tekst : " on? ot to ci może dzwi od sypialni otwierać!'
No i co mieszają się, teoretyku.
Dokładnie, @stroiczek jednak nie miał za wiele z kobietami do czynienia chybaJak nie? Ile dziewczyn mi pomogło np.tekst : " on? ot to ci może dzwi od sypialni otwierać!'
No i co mieszają się, teoretyku.
No i nawet czysto teoretycznie, jeśli kobieta wybiera, to jest z automatu zamieszana w rywalizację.Sama rywalizacja była pomiędzy Tobą a nim. One w tej rywalizacji nie uczestniczyły.
Uczestnictwo aktywne i bezpośrednie poprzez wsparcie i potwierdzenie wyboru.Sama rywalizacja była pomiędzy Tobą a nim. One w tej rywalizacji nie uczestniczyły.
Nie, bo nie uczestniczy w konkurencji. Jest "klientką" na rynku seksualnym.No i nawet czysto teoretycznie, jeśli kobieta wybiera, to jest z automatu zamieszana w rywalizację.
Nie, bo nie uczestniczy w konkurencji. Jest "klientką" na rynku seksualn.
Raczej sędzia tej rywalizacji. Plus nigdy nie spotkałeś się np. z obrabianiem komuś dupy przez plotki? Np. o byłym?Nie, bo nie uczestniczy w konkurencji. Jest "klientką" na rynku seksualnym.
Rywalizacja jest pomiędzy mężczyznami, jeden wywoła pożądanie, drugi odrazę.
Sędzia nie uczestniczy w sporze.Raczej sędzia tej rywalizacji.
Dobra, krok po kroku.Sędzia nie uczestniczy w sporze.
Niewątpliwie kobiety obserwują, jak mężczyźni zachowują się pomiędzy sobą, tj. jakie miejsce zajmują w hierarchii. Hierarchia dominacji dotyczy mężczyzn. Na szczycie jest pożądany przez panie człowiek sukcesu, a na dnie bezdomny.Dobra, krok po kroku.
W sytuacji gdy osadza "po fakcie" to nie uczestniczy.
Ale gdy jest aktywna "gra" i uczestnicy muszą patrzeć na reakcję, to jest to zdecydowanie wpływanie na aktualne postępowanie "stron". Nie ma tak, że mężczyzna wychodzi i prezentuje się, a kobieta kompletnie biernie wybiera.
A Ty tylko o tej hierarchii.Niewątpliwie kobiety obserwują, jak mężczyźni zachowują się pomiędzy sobą, tj. jakie miejsce zajmują w hierarchii. Hierarchia dominacji dotyczy mężczyzn. Na szczycie jest pożądany przez panie człowiek sukcesu, a na dnie bezdomny.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Nie mam ochoty na seks z dziewczyną | Porady seksualne | 5 | |
M | Seks po uzywkach | Seks | 2 | |
M | Niebezpieczny seks obawa | Porady seksualne | 2 | |
Ł | Seks w nietypowych miejscach | Seks | 16 | |
B | Białystok chcę się spotkać na seks z kobietą. Białystok | Seks | 0 |