• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ilu z panów ma tak że wali samemu a ilu trzepie partnerka??

Mężczyzna

Szymon4241

Cichy Podglądacz
Ja walę sobie przy niej, albo jak ona się masturbuje to jest fajny klimat, albo jak się odpalę jak ona już śpi a mnie zbierze to leżę obok nie z kutasem w ręce lub coś więcej robię sam

Mężczyzna

Szymon4241

Cichy Podglądacz
Z mezem uwielbiamy to robic razem- ja siadam cipeczka na rogu lozka i zaczynam jazde, a on siedzi obok i wali, wtedy tez czesto robie laske na zmiane z jego waleniem, cudowne to jest... rozgrzani zaczynamy masturbowac siebie nawzajem i konczymy w lozku, bardzo fajna zabawa. Maz lubi sie onanizowac, wiec robi to wtedy gdy ma ochote, czesto go widuje ze sprzetem w dloni i bardzo to lubie. Uwielbiam tez jak trzepie nad moja twarza albo prosto do ust, podnieca mnie to ze sprawia sobie rozkosz sam a ja spijam wytrysk, cudna sprawa
Też lubię z moją żoną jak masturbujemy się obok siebie, jako gra wstępna lub chwila przewiewy w bzylaniu, a puszczamy w ten czas wodze fantazji