• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ilu z panów ma tak że wali samemu a ilu trzepie partnerka??

Mężczyzna

atex

Seks Praktykant
ehhh, marzenie - gdyby żoneczka zaproponowała taką pomoc, to pewnie szybko by się sprawa zakończyła 😈
najlepiej do fotek lub filmików koleżanek lub znajomych, a może nawet okraszonych odpowiednio pikantnym komentarzem.

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Nie każdemu psu Burek. Nie zdażyła mi się partnerka, która by tego nie robiła, ale słyszałem, że niektóre są anty w tej kwestii.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Nie każdemu psu Burek. Nie zdażyła mi się partnerka, która by tego nie robiła, ale słyszałem, że niektóre są anty w tej kwestii.
No to moja z tej grupy. Albo ma ochotę na sex albo nie interesuje jej mój sprzęt. Jednak są drobne wyjątki i na kilkudniowych wyjazdach czasem w ostatni dzień już nie daje rady to mi zrobi ręcznie.

Mężczyzna

Drake

Podrywacz
W sumie to trochę tak skomplikowane jak pieszczenie cipki. Różne naciski, tempo i technika mają znaczenie. Nie jest łatwo partnerce w tym się połapać. Czasami bardziej się uda, czasami mniej, a czasami lepiej wziąć temat we własne ręce.

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
W sumie to trochę tak skomplikowane jak pieszczenie cipki. Różne naciski, tempo i technika mają znaczenie. Nie jest łatwo partnerce w tym się połapać. Czasami bardziej się uda, czasami mniej, a czasami lepiej wziąć temat we własne ręce.
Bo kto zna lepiej własne ciało niż my sami. Nie ma tutaj złotego środka.

Mężczyzna

Majkello

Cichy Podglądacz
W ramach gry wstępnej albo czasem jak moja partnerka jest "niedysponowana" to często bierze mi w rękę i wali. Zresztą czasem oboje lubimy w ramach urozmaicenia, położyć się obok siebie albo na plecach albo na boku patrząc sobie w oczy i ona mi wali a ja masuje jej cipkę. Nie nazwałbym może tego seksem bardziej erotycznym relaksem, ale też zazwyczaj się kończy to orgazmem i jest fajnym urozmaiceniem. Co oczywiście nie oznacza, że po prostu czasem i sam sobie nie wale 😉