Dla mnie nie ma kompletnie znaczenia.Pytanie do Pań - czy duża ilość spermy jest dla Was podniecająca czy też nie ma to kompletnie żadnego znaczenia?![]()
Ja z kolei nie lubię gęstej o konsystencji budyniu. Mało nie lubię. Wręcz mnie odrzuca – oczywiście, kiedy mówimy o spuście w usta. Na ciało nie ma dla mnie znaczenia jej konsystencjato podczas spustu w ustach wole tą gęstszą.
Tez jestem ciekqw ale chyba od diety i trybu zyciaA ja lubię, gdy jest jej dużo i mocno strzela, a nie smętnie wypływa. Od czego to w ogóle zależy?
Połączenie abstynencji od wytrysków na jakiś czas + dłuższy edging w czasie seksu i nie ma siły, musi być obficie. Dla większości facetów to jest bardzo satysfakcjonujące, ja w takich sytuacjach lubię wyskoczyć ze środka żeby nie zmarnować widowiska.A ja lubię, gdy jest jej dużo i mocno strzela, a nie smętnie wypływa. Od czego to w ogóle zależy?
Tak, lubię obfite wytryski, nawet bardzo. Sam w sobie wytrysk na mnie bardzo mocno działa. Jak widzę czy czuję, że pompuje jej coraz więcej i wiecej…Pytanie do Pań - czy duża ilość spermy jest dla Was podniecająca czy też nie ma to kompletnie żadnego znaczenia?![]()
Jak już napisano - od długości abstynencji oraz od długości "zabawy". Im dłużej tym wytrysk jest bardziej obfity. A im bardziej obfity tym rozkosz jest większa.Od czego to w ogóle zależy?
Też takiego miałam, co nie strzelał tylko takie jakieś nie wiadomo co to było. Za dużo konia walił.A ja lubię, gdy jest jej dużo i mocno strzela, a nie smętnie wypływa. Od czego to w ogóle zależy?
Wydaje mi się, że to nie ma większego znaczenia, ale pewnie z wzrostem doświadczenia zmienię zdanie.Pytanie do Pań - czy duża ilość spermy jest dla Was podniecająca czy też nie ma to kompletnie żadnego znaczenia?![]()
Nie. Ja podziękuję.Może któraś z Pań chciałaby zobaczyć jak tryska ?![]()
Ja z kolei nie lubię gęstej o konsystencji budyniu. Mało nie lubię. Wręcz mnie odrzuca – oczywiście, kiedy mówimy o spuście w usta. Na ciało nie ma dla mnie znaczenia jej konsystencja![]()
tak wiecej walimy mniej spermy i zależy pewnie też od diety i trybu życia no i nagrzewanie jąder sauna itpTeż takiego miałam, co nie strzelał tylko takie jakieś nie wiadomo co to było. Za dużo konia walił.
A ja lubię dużo i jak strzela jak z procy
mam tak samo, jeszcze zanim zaczęłam współżyć uwielbiałam jak faceci zalewają mi fotkę i dochodzą obficie, do teraz został mi taki fetysz. A teraz uwielbiam czuć jak jestem wypełniana w środku coraz to kolejnym strzałemTak, lubię obfite wytryski, nawet bardzo. Sam w sobie wytrysk na mnie bardzo mocno działa. Jak widzę czy czuję, że pompuje jej coraz więcej i wiecej…
Spermę uwielbiam, a jak jest obficie, to tylko się cieszyć![]()
Nie ma znaczenia.Pytanie do Pań - czy duża ilość spermy jest dla Was podniecająca czy też nie ma to kompletnie żadnego znaczenia?![]()
No to ten filmik Ci się spodoba, kompilacja z Danny'm D.Tak, lubię obfite wytryski, nawet bardzo. Sam w sobie wytrysk na mnie bardzo mocno działa. Jak widzę czy czuję, że pompuje jej coraz więcej i wiecej…
Jak napisałem w innym wątku zamierzam się edingowac bez orgazmu co najmniej do 9:00, a już jestem mega napalony i nagrzany, więc na pewno wytrysk będzie mega obfity.Tak, lubię obfite wytryski, nawet bardzo. Sam w sobie wytrysk na mnie bardzo mocno działa. Jak widzę czy czuję, że pompuje jej coraz więcej i wiecej…
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| G | Ilość spermy przy wytrysku | Porady seksualne | 40 | |
| H | Ilość męskich wytrysków a planowanie współżycia. Pytanie do panów | Seks | 34 | |
|
|
Ilość dzieci | Seks | 39 | |
| C | Największa ilość stosunków odbytych w ciągu jednej doby | Seks | 115 | |
|
|
Jak usunąć plamy ze spermy z czarnej sukienki ? | Sprawy kobiet | 16 |