Z Kutasami Jest Jak Z Obcymi Krajami Trzeba Je Poznać W Tym Życiu, ZaNim Się ZaLiczy ZgonaMiała ich dużo, ale żadnego nie dopuściła....
Ale Na Raz ? GangBang ?Było 2 arabów, 2 czarnoskórych, turek, rosjanin i poloacy, dziękuję teraz siłę wyższej, że każdy się powstrzymał..
No Dwie Murzyńskie Pały Na Jedną Polkę To Już Za DużoNo co Ty było by po mnie... Po latach wiem, że nieraz się mega naraziłam, np: przychodząc na kolację do 10-15 kuwejczyków w Sopocie
coś Ty się tak uwziął na wszystkich i jeszcze te wyrazy z wielkiej litery - czy aby na pewno nie jesteś jakimś AI pod ludzką przykrywką ??No Dwie Murzyńskie Pały Na Jedną Polkę To Już Za Dużo
Bo on może...coś Ty się tak uwziął na wszystkich i jeszcze te wyrazy z wielkiej litery - czy aby na pewno nie jesteś jakimś AI pod ludzką przykrywką ??
No fajnie, ale tu nie o taki pierwszy raz chodzi No chyba, ze nie odrzuciłeś. to OKW niedzielę po kościele dostałem propozycję nie do odrzucenia...
Odrzuciłem bo to dziewka od banderowcówNo fajnie, ale tu nie o taki pierwszy raz chodzi No chyba, ze nie odrzuciłeś. to OK
Późno... Ja rok szybciej
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Ilu/ile mieliście jednego dnia? | Seks | 19 | |
P | Ile razy ? | Masturbacja | 7 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 | ||
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 18 |