A dlaczego nie. To że dziewica to nie znaczy że gorszaJeszcze nigdy (23 l.) - pewnie nie chcieli by dziewicy 🫥
A dlaczego nie. To że dziewica to nie znaczy że gorszaJeszcze nigdy (23 l.) - pewnie nie chcieli by dziewicy 🫥
Gorsza Bo Udaje "NieDostępną", A Swoje Dziewictwo By NajLepiej Sprzedała Za Hajs I Ma Jeszcze Pretensje Że Nikt Jej Ruchać Nie Chce, Więc Się Żali Na ForumA dlaczego nie. To że dziewica to nie znaczy że gorsza
Gorsza Bo Udaje "NieDostępną", A Swoje Dziewictwo By NajLepiej Sprzedała Za Hajs I Ma Jeszcze Pretensje Że Nikt Jej Ruchać Nie Chce, Więc Się Żali Na Forum
Nie mam pretensji i się nie żalęGorsza Bo Udaje "NieDostępną", A Swoje Dziewictwo By NajLepiej Sprzedała Za Hajs I Ma Jeszcze Pretensje Że Nikt Jej Ruchać Nie Chce, Więc Się Żali Na Forum
Oj zdziwiłabyś sięJeszcze nigdy (23 l.) - pewnie nie chcieli by dziewicy 🫥
Zdarzało mi się rozdziewiczać starsze dziewczyny.Jeszcze nigdy (23 l.) - pewnie nie chcieli by dziewicy 🫥
Ty i tak pewnie z tych co jak już to zrobią to z uczucia a nie pieniędzy chyba ??Nie mam pretensji i się nie żalę
Zdjęcia Sprzedaje, Więc NieTy i tak pewnie z tych co jak już to zrobią to z uczucia a nie pieniędzy chyba ??
no ale wiesz zdjęcia - zdjęciami ale to może akurat sobie ceni aby było dla tego jedynego a nie pierwszego lepszego z ulicy ??Zdjęcia Sprzedaje, Więc Nie
Nie Wiem. Ona W Ogóle Jakaś Cofnięta W RozWoju Może Nawet Lesba AlBo Jest Brzydka, Temu Nikt Do Niej Nie Zarywano ale wiesz zdjęcia - zdjęciami ale to może akurat sobie ceni aby było dla tego jedynego a nie pierwszego lepszego z ulicy ??
Chyba ty, bo nikt nie pisze każdego wyrazu z wielkiej litery.Nie Wiem. Ona W Ogóle Jakaś Cofnięta W RozWoju Może Nawet Lesba AlBo Jest Brzydka, Temu Nikt Do Niej Nie Zarywa
jeszcze widzisz od razu Ci łatkę przykleiłChyba ty, bo nikt nie pisze każdego wyrazu z wielkiej litery.
Zostania z tym jednym, czy 19 lat na 1 raz ?Ja miałam 19 lat, i został tym jednym do teraz. Ale nikomu tego nie polecam...
Wychodzi ciekawość, czy sypiasz z innymiNie spróbowania innych, teraz mi to wychodzi....
Chyba Żałuje Że Więcej Chujów Nie MiałaZostania z tym jednym, czy 19 lat na 1 raz ?
Oj Nie Wiem@Cipeczka12 Ty to ostatno ogarniasz całe SF...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Ilu/ile mieliście jednego dnia? | Seks | 19 | |
P | Ile razy ? | Masturbacja | 7 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 | ||
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 18 |