• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile cm mierzą penisy waszych facetów?

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Potwierdzam, równiutkie 22cm 😂

42786.jpg
strach kutasa wysłać, bo bedą mierzyć ze zdjęć cholera.

Mężczyzna

Sebastian21

Cichy Podglądacz
Świeży jestem więc potem będzie trzeba dołożyć coś od siebie do galerii zdjęć 😛. A narazie dołóżmy do statystyk moje 15cm 😅

Kobieta

justyna7

Cichy Podglądacz
Z nie jednym się w życiu zmierzyłam od małego po ponad przeciętny rozmiar też się zdarzył jednak i tak każdy jest inny za to je lubię /lubimy

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Bracie, jak Ty mnie rozumiesz, wyjąłeś mi to wprost z ust. Czemu faceci nie mają zajawek na mierzenie np. suwmiarką przekroju damskiej pochwy, no czemu? 😂
Suwmiarką to można zmierzyć średnicę, nie przekrój, Przekrój to powierzchnia, można ją obliczyć, nie zmierzyć, moja miłości.

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Takie mierzenie to może być też forma gry wstępnej, więc nie wiem dlaczego tak się tu niektórzy oburzają i rozpisują. Mnie to na przykład podnieca. Bardziej udziwnione rzeczy niektórzy robią w seksie.