• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile cm mierzą penisy waszych facetów?

Mężczyzna

Ja_75

Seks Praktykant
Gwarantuję Ci, że kobiety nie mają takiego świra na punkcie piersi jak faceci na punkcie swoich penisów. Z drugiej strony faceci forumowi to specyficzna bańka, więc też nie ma co wnioskować na tej podstawie o ogóle mężczyzn.
Nie wrzucał bym pochopnie wszystkich do jednego worka.

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Przypominam temat : "Ile cm mierzą penisy waszych facetow?"
Kolejny amok was opętał?:unsure::ROFLMAO:
ADMin oderwij się od tego ogniska i weż się do roboty!;)
Bo nie wiedzą co czynią...albo coś z intelektem nie tak:unsure:

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Gwarantuję Ci, że kobiety nie mają takiego świra na punkcie piersi jak faceci na punkcie swoich penisów. Z drugiej strony faceci forumowi to specyficzna bańka, więc też nie ma co wnioskować na tej podstawie o ogóle mężczyzn.
Jak to nie? Mają identycznego, tylko takich żali nie piszą na forach. Też nie wierzą, że facetom mogą podobać się mniejsze piersi niż większe.

Mężczyzna

tymek69

Cichy Podglądacz
Mój kolega mówił że ma w gaciach kilo jak jedzie przez granice ale nie wiem o co mu chodzi.
Ktoś powie?

Mężczyzna

20cmKkkk

Cichy Podglądacz

Ile cm mierzą penisy waszych facetów?​

Witam wszystkich. Moje pytanie brzmi ile cm mierzą penisy waszych facetów bo jestem ciekawa jak to u was wyglada. Bo nie dawno wpadła na pomysł zmierzyć penisa mojej drugiej połówce. Zredagował z uśmiechem i nie miał nic przeciwko żeby zmierzyć. Jak wygladała reakcja waszych połowek i czy pozwolili sobie zmierzyć jaki wyniki wyszedł? byliście zaskoczone ?
21cn

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Po ilości wątków można stwierdzić że pomiary zostały dokonane. Teraz zostało przetworzyć te dane w jakiś wykres 😜

Kobieta

Renata

Cichy Podglądacz
Może się ktoś tym zająć , ciekawa jestem wyników. Mój partner 15 cm. Ciekawe gdzie go to uklasuje w tabeli.

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Istnieją tylko dwie poprawne metody.
Pierwsza z nich to pomiar na miękkim kutasie. Wtedy podobno trzeba chwycić za łeb rozciągnąć maksymalnie dostawić linijkę do kości łonowej
Druga na stojącym. Pierwsza jest podobno dokładniejsza, bo nie każdy wzwód bywa tak samo silny.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Istnieją tylko dwie poprawne metody.
Pierwsza z nich to pomiar na miękkim kutasie. Wtedy podobno trzeba chwycić za łeb rozciągnąć maksymalnie dostawić linijkę do kości łonowej
Druga na stojącym. Pierwsza jest podobno dokładniejsza, bo nie każdy wzwód bywa tak samo silny.
W końcu ktoś zaproponował mierzenie "klusków" 😂😂
Tylko że taki pomiar zależy od siły naciągania 😬

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
W końcu ktoś zaproponował mierzenie "klusków" 😂😂
Tylko że taki pomiar zależy od siły naciągania 😬
Podobno nie da się bardziej rozciągnąć (pewnie ból ogranicza) Ta metoda jest zaczerpnięta z jakiegoś portalu medycznego, ktoś ją wstawił kiedyś na innym forum, po tym jak faceci prześcigali się w pomiarach mierząc od dupy🤣