• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile cm macie panowie? :P

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
"duży kościół"? Od kiedy to problem? Facet jest od tego by wypełnić swoją kobietę, jak za mało w majtkach to wykombinuje tak by mieć więcej, jest teraz tyle gadżetów, tyle rodzajów związków i parę metod powiększania. Jesteśmy dorośli i znajdujemy rozwiazania. Najlepiej siąść i płakać bo mam małego - to płacz jak chcesz.
U kobiet też są sposoby by cipka była bardziej ciasna. Dla chcącego nic trudnego
Oj widzę, że ktoś jest strasznie napięty jak plandeka na żuku i nie wyczuwa sarkazmu 🤦.
To takie samo powiedzenie z memów jak wcale nie mam małego tylko Ty masz duże dłonie. A Ty bez poczucia humoru jesteś jak sztywny jak k.... po wiagrze. Widzę, że próbujesz grać księcia na dużym rumaku, żeby tylko coś zaruch... , bo na osobowość Ci nie wychodzi.
Jesteśmy dorośli i znajdujemy rozwiazania. Najlepiej siąść i płakać bo mam małego - to płacz jak chcesz.
A skąd wiesz, że mam małego? Nigdzie nie pisałem, czy mam małego, czy dużego i nigdzie nie płakałem na ten temat, czy inny , a wręcz przeciwnie wszytko biorę na pół serio, taki ze mnie podsmiechujek. A nie czekaj widziałeś go i czułeś, był mały ale Twoje usta wypełniał w całości 😎

Kobieta

Kuguar

Cichy Podglądacz
"duży kościół"? Od kiedy to problem? Facet jest od tego by wypełnić swoją kobietę, jak za mało w majtkach to wykombinuje tak by mieć więcej, jest teraz tyle gadżetów, tyle rodzajów związków i parę metod powiększania. Jesteśmy dorośli i znajdujemy rozwiazania. Najlepiej siąść i płakać bo mam małego - to płacz jak chcesz.
U kobiet też są sposoby by cipka była bardziej ciasna. Dla chcącego nic trudnego
100% racji. Mamy XXI wiek, dzisiaj monogamia jest passe, chętną kobietę czy faceta mozna znaleźć dużo łatwiej. Miliony ludzi na świecie znajdują się czy to na trwałe, czy na krócej, czy tylko na jeden raz. Jestem pewna, że olbrzymia większość facetów ma wystarczająco w spodniach, żeby zaspokoić olbrzymią większość kobiet. Trzeba trafić na właściwą osobę i tyle. Natomiast ciekawe badania są tu: https://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size# Co prawda wyniki nie są miarodajne, bo próba badanych mała, ale kobiety średnio chciałyby prawie 3 cm więcej, niż średnio mają panowie. I coś w tym jest :)

Mężczyzna

Nikt Ważny

Seks Praktykant
100% racji. Mamy XXI wiek, dzisiaj monogamia jest passe, chętną kobietę czy faceta mozna znaleźć dużo łatwiej. Miliony ludzi na świecie znajdują się czy to na trwałe, czy na krócej, czy tylko na jeden raz. Jestem pewna, że olbrzymia większość facetów ma wystarczająco w spodniach, żeby zaspokoić olbrzymią większość kobiet. Trzeba trafić na właściwą osobę i tyle. Natomiast ciekawe badania są tu: https://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size# Co prawda wyniki nie są miarodajne, bo próba badanych mała, ale kobiety średnio chciałyby prawie 3 cm więcej, niż średnio mają panowie. I coś w tym jest :)
Coś wiem o tym.Pochodze z małego miasteczka, wręcz prowincji.Wiecie jak to jest.W 90 % katolicy.A seks przed ślubem, rozwody są.Tak są nowe czasy