• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile cm macie panowie? :P

Mężczyzna

distrteeed

Cichy Podglądacz
a to ktoś ustalił konkretnie ile to jest mały? Jest gdzieś przechowywany razem z wzorcem kilograma wzorzec kutasa dla wersji małej, średniej i dużej? xD bo tak to można sobie dywagować nieskończenie, rozmowa do niczego nie prowadzi xD najpierw trzeba by zobiektywizować to pojęcie, jakiś urząd pilnujący rzetelności, systemu pomiarów albo i od razu ludzi którzy by te pomiary przeprowadzali zgodnie z wytycznymi itd. karkołomny projekt

Mężczyzna

matmaj

Cichy Podglądacz
No to faktycznie niewiele, ale nie jest tak źle. Próbowałeś może powiększać penilarge? Co do wstrzykiwania kwasu hialuronowego to kiedyś się o to dowiadywałem i nie jest to na zawsze.Co z tego,ze wywalisz te kilka tysi skoro po pól roku mniej więcej penis znowu Ci się pomniejszy. Po prostu kwas hialuronowy jest składnikiem, który naturalnie wystepuję w organizmie i się po wstrzyknięciu wchłania. Po roku nie ma już żadnej różnicy. Poza tym czytałem sobie relacje innych to wielu spodziewało się o wiele lepszego efektu a efekt nie był wcale taki dobry.

Mężczyzna

matpat

Cichy Podglądacz
A szkoda ponieważ sam probowałem wielu sposobów powiekszania penisa a wydaje mi się,że powiekszanie tabletkami dało najlepszy efekt ze wszystkich.Wcześniej probowałem ćwiczeń ( głównie masturbacja) oraz oczywiście pompki. Zabiegu nie brałem pod uwagę nawet bo nie chcialbym zeby ktoś majstrował przy mom małym ale tabletki dały całkiem przyzwoity efekt. Powiekszenie na długości 3 cm, w obwodzie nawet więcej 4 cm.NIby nie jest to tak dużo jak obiecuą na tabletkach ale jednak róznica jest i zauwazyła to nawet moja dziewczyna, której się oczywiście nie przyznałem,że brałem tabsy. Tabletki to penilarge.Chyba klasyk. Ogólnie dużo jest różnego rodzaju tabletek w sprzedaży, ale penilarge to chyba te pierwsze i z tetgo co czytam na forach to najwiecej osób sobie je chwali.