• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ile cm macie panowie? :P

Kobieta

Lady Agatha

Nowicjusz
Mam wrażenie, że książęta są bardziej zainteresowani wielkością czyjegoś kutasa niż owe księżniczki ;)

Tak, ja się przyzwyczaiłam, że mój prezentuje się przynajmniej dwa razy dziennie z tekstem typu "zobacz, jak stoi". No i się nauczyłam podziwiać za każdym razem (nawet rano w pół-śnie), jakbym pierwszy raz w życiu widziała zachód słońca nad oceanem.
Ten zachwyt więcej robi dobrego dla związku niż łącznie laska, bzykanko i obiad.

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
Bo to chyba ostatnia deska ratunku dla facetów, żeby mogli pokazać jakimi to są samcami.
Mamutów do upolowania nie ma, pod Grunwaldem cisza, księżniczki na wieżach nie czekają bo oglądają tiktoki...
Ale jak były te mamuty to też na pewno robili sobie przechwałki, który ma większą dzidę. W sumie nic sie nie zmieniło prócz definicji dzidy 😀

Mężczyzna

grzesxny3

Cichy Podglądacz
Mam propozycje aby panowie wpisali dlugosc swej meskosci - tylko szczerze! Nie przechwalac sie tylko pisac uczciwie. Jak sadzicie jaka jest srednia dl czlonka w Polsce? Do jakiego wieku penis jeszcze rosnie?

Ja mam 20 lat - dl: 15 cm

Czy to normalny rozmiar? Dzieki za odpowiedzi.

Ps. A co sadza o wymierze Panie? Piszcie!
ja w wieku 14 lat mialem 17cm teraz mam 21 i nie mierzylem ale mysle ze lekko moge miec 20 albo cos w gore