Nie użalam się tylko stwierdzam faktyCzłowieku przestań się ciągle użalać nad sobą, już i tak nic nie zmienisz, trzeba z tym się pogodzić.
Dobry język też czyni cuda....
Chyba że to Twoja taktyka, na litość. Jak tak to przepraszam.
Nie użalam się tylko stwierdzam faktyCzłowieku przestań się ciągle użalać nad sobą, już i tak nic nie zmienisz, trzeba z tym się pogodzić.
Dobry język też czyni cuda....
Chyba że to Twoja taktyka, na litość. Jak tak to przepraszam.
I takiego przynajmniej moja żonka potrafił całego połknąć aż po same jajaTo tyle co ja i z żoną jest tak samo.
I do tego przytrzymywanie na siłę za głowę aż zaczyna się dusićTeż tak uważamPchanie po same jajka jest cudownie przyjemne
![]()
Nawet do pępka nie dochodziCo nie co jest
![]()
d93dd072-5713-4d1a-a6a3-f8bec46b0f54.jpeg - dodany na Zapodaj.net
Zdjęcie dodane na bezpłatny hosting zdjęć Zapodaj.netzapodaj.net
No z jednej strony fajnie bo robi wrażenie i kawał kutasa jest..Ale z drugiej jak panna Ci obciąga to za wiele nie jest pewnie w stanie połknąć?... Ja mam około 15 cm i żona pięknie połyka całego aż po same jajaCo nie co jest
![]()
d93dd072-5713-4d1a-a6a3-f8bec46b0f54.jpeg - dodany na Zapodaj.net
Zdjęcie dodane na bezpłatny hosting zdjęć Zapodaj.netzapodaj.net
Przynajmniej kobieta ma pociechę na sam widok. A dla przyjemności mężczyzny wystarczy jak wezmie ile zmieści. Osobiście wolę jak zajmuje się tylko górna częścią bo to dla mnie najprzyjemniejsze. Mam 16 cm i kształt jak kolega na zdjęciu i moja zdecydowanie nie chce żebym wchodził jej do końcaNo z jednej strony fajnie bo robi wrażenie i kawał kutasa jest..Ale z drugiej jak panna Ci obciąga to za wiele nie jest pewnie w stanie połknąć?... Ja mam około 15 cm i żona pięknie połyka całego aż po same jajaAle tak czy siak fajnie popatrzeć na taką wielką palę
![]()
Jak kto woli..Ja największą przyjemność odczuwam właśnie jak wpycham żonie całego do aż po same jaja i trzymam na siłę za głowę aż zaczna się nim dusić a na koniec wytrysk z połykiem prosto do gardłaPrzynajmniej kobieta ma pociechę na sam widok. A dla przyjemności mężczyzny wystarczy jak wezmie ile zmieści. Osobiście wolę jak zajmuje się tylko górna częścią bo to dla mnie najprzyjemniejsze. Mam 16 cm i kształt jak kolega na zdjęciu i moja zdecydowanie nie chce żebym wchodził jej do końca
Wierzę że to fajna sprawa, ale trzeba przyznać że jak masz mniejszego to tak możeszJak kto woli..Ja największą przyjemność odczuwam właśnie jak wpycham żonie całego do aż po same jaja i trzymam na siłę za głowę aż zaczna się nim dusić a na koniec wytrysk z połykiem prosto do gardłaWtedy też ją trzyamam za głowę dopóki wszystkiego nie połknie.U mnie żona uwielbia połykać moją spermę i bardzo ją to podnieca tak samo jak i mnie
Mój może pomarzyć o dochodzeniu do pępkaNawet do pępka nie dochodzi
Oj mogę mogęWierzę że to fajna sprawa, ale trzeba przyznać że jak masz mniejszego to tak możesz![]()
W Polsce niby średnia 12-14 cm13-15cm to średnia. Ja mam akurat 13
Myślałem,.że więcej. Powiedziałbym 16-19W Polsce niby średnia 12-14 cm
Ile?12 cm to nie mikro, ja mam mniejszego![]()
10 cm
Dokładnie tak, wtedy będzie można dyskutowaćTak jak pisał ktoś wyżej, trzeba wrzucać fotki z miarą dla udowodnienia rozmiarów![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 28 | |
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 861 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1252 | |
J | Ile razy w życiu byliście zakochani? | Związki | 40 |