Literówka. Udało się jeszcze edytowaćRaczej niezły
Literówka. Udało się jeszcze edytowaćRaczej niezły
Co proponujesz?Wypadałoby
A jak ktoś się wstydzi to możemy porównać na privNajprościej będzie cyk fotka z linijką obok i wszystko będzie wiadomo
Ktoś odważny ?
Też nie wiem, po co sobie mierzyć - to bez sensu.po co sobie mierzycie
Bo lubimy mierzyć wszystko...Was też...np wzrokiem.. teżTak z ciekawości zapytam, po co sobie mierzycie panowie? Co Wam to robi?
Tak samo 10 cm i poniżejMyślę że powyżej 17-18 to już wyjątki są tylko
I tak najbardziej odczuwa w pierwszych kilku cm . Ale fajnie jest jak wchodzi się do końca I czuć opórTak samo 10 cm i poniżej
To może pozycje trzeba było zmienić. Moja nie chce z nogami do góry bo mówi że za głęboko wchodzi. To wtedy tak staram się do połowy tylko@edging 1 Gorzej jak kobieta mówi że nic nie czuje, a miałem taki przypadek
To też może podniecać jak się wchodzi w taką wypracowaną@edging 1 Po prostu trafiłem na kobietę, która potrzebuje większego sprzętu, nawet mi powiedziała po fakcie że mój jest najmniejszy z jakim była
A jak go mierzyłaś?Penis mojego męża ma jednak 19 cm
Oj tak podnieca i to bardzoTo też może podniecać jak się wchodzi w taką wypracowaną
No comment.A jak go mierzyłaś?
Piękna sprawa. Mogę sobie tylko wyobrazić ZazdroszczęI tak najbardziej odczuwa w pierwszych kilku cm . Ale fajnie jest jak wchodzi się do końca I czuć opór
No co?? Netto czy brutto?No comment.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 | ||
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 856 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1210 | |
P | Ile razy ? | Masturbacja | 7 |