Teraz każdy będzie miał 17 cmNajwięcej przyjemności zawsze dawały mi 17tki
Tu akurat przypadkiem napisałem bo taki jest fakt i pozostawiam to do oceny innym w innym dziale Moim zdaniem i tak rozmiar nie ma jakiegoś ogromnego znaczenia bo wpychanie pały bez opamiętania jest żenadą,miło jest gdy czuć pomiędzy Nami ogień i duża ilość czułościTeraz każdy będzie miał 17 cm
Ja absolutnie nie. Ale dziwnym trafem faceci zawsze są mocno zorientowani względem swoich wymiarów i chętnie się chwalą Ci, z którymi mam do czynienia.wy z linijką do łóżka idziecie?
i przeważnie ci, którzy są tak dobrze zorientowani zawyżają swój rozmiar, dla mnie to smutne sprowadzać wszystko do cyferekJa absolutnie nie. Ale dziwnym trafem faceci zawsze są mocno zorientowani względem swoich wymiarów i chętnie się chwalą Ci, z którymi mam do czynienia.
Powiem tak 90 procent facetów i koniet żyje w średniowieczu. Nie potrafią o sobie mówić, wstydzą się swojej męskości o kobiecosci itp Wstydzą się tego co żona robi w domu bo po kościelnemu nie można mówić że żona się masturbuje albo mąż. Ludziska wyjdźmy że średniowiecza, zacznijcie myśleć po normalnemu a nie to co biskup powie. Ja z żoną żyjemy w wolnym związku w wolnym świecie i dla nas jest ok.i przeważnie ci, którzy są tak dobrze zorientowani zawyżają swój rozmiar, dla mnie to smutne sprowadzać wszystko do cyferek
I domyślam się że nie chodzi tu o wiekNajwięcej przyjemności zawsze dawały mi 17tki
Powiem szczerze że zmierzyłem tylko ze względu na ten tematJa absolutnie nie. Ale dziwnym trafem faceci zawsze są mocno zorientowani względem swoich wymiarów i chętnie się chwalą Ci, z którymi mam do czynienia.
Czy ja wiem?i przeważnie ci, którzy są tak dobrze zorientowani zawyżają swój rozmiar, dla mnie to smutne sprowadzać wszystko do cyferek
Zdecydowanie nieI domyślam się że nie chodzi tu o wiek
A z czym masz problemżona dostała zaproszenie na wesele jako osoba towarzysząca szczerze nie wiem co robić co myśleć da się tu popisać
Płaskie czy oczkowe???Najwięcej przyjemności zawsze dawały mi 17tki
Prężne i twardePłaskie czy oczkowe???
Czyli nasadowePrężne i twarde
WiolinoweCzyli nasadowe
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 | ||
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 856 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1210 | |
P | Ile razy ? | Masturbacja | 7 |