Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Tu akurat przypadkiem napisałem bo taki jest fakt i pozostawiam to do oceny innym w innym dziale Moim zdaniem i tak rozmiar nie ma jakiegoś ogromnego znaczenia bo wpychanie pały bez opamiętania jest żenadą,miło jest gdy czuć pomiędzy Nami ogień i duża ilość czułości
Ja absolutnie nie. Ale dziwnym trafem faceci zawsze są mocno zorientowani względem swoich wymiarów i chętnie się chwalą Ci, z którymi mam do czynienia.
Ja absolutnie nie. Ale dziwnym trafem faceci zawsze są mocno zorientowani względem swoich wymiarów i chętnie się chwalą Ci, z którymi mam do czynienia.
Powiem tak 90 procent facetów i koniet żyje w średniowieczu. Nie potrafią o sobie mówić, wstydzą się swojej męskości o kobiecosci itp Wstydzą się tego co żona robi w domu bo po kościelnemu nie można mówić że żona się masturbuje albo mąż. Ludziska wyjdźmy że średniowiecza, zacznijcie myśleć po normalnemu a nie to co biskup powie. Ja z żoną żyjemy w wolnym związku w wolnym świecie i dla nas jest ok.
"Ile cm macie panowie? " pffff przecież tu są same dzieci i to ze wsiów
Każdy powinien dokumentować swoją deklarację zdjęciem ale to taki buracki portal że nie ma takiej opcji, trzeba ładować z zewnątrz
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.