Ja mam 18,5 cm długości i 13,5 cm obwód w pełnej gotowości, dodatkowo mój penis jest wtedy uniesiony wygięty wręcz pionowo równolegle do brzuchaDużo tu takich, którzy nie są...
Tak mówią przeważnie ci, którzy są większych gabarytów xD
Ja mam 18,5 cm długości i 13,5 cm obwód w pełnej gotowości, dodatkowo mój penis jest wtedy uniesiony wygięty wręcz pionowo równolegle do brzuchaDużo tu takich, którzy nie są...
Tak mówią przeważnie ci, którzy są większych gabarytów xD
Jeszcze nie spotkałem kobity co by mi powiedziała „o wow jaki duży i będę cała Twoja” ani takiej co powiedziała - „za mały, przerwijmy stosunek płciowy”Dokładnie tak... A bo to przetlumaczysz?
Widzisz @dessi1979 jakie detaleJa mam 18,5 cm długości i 13,5 cm obwód w pełnej gotowości, dodatkowo mój penis jest wtedy uniesiony wygięty wręcz pionowo równolegle do brzucha
Jak opieprzyć to i się bujnąWidzisz @dessi1979 jakie detale
Czyli akuratny. Moje gratulacjeJeszcze nie spotkałem kobity co by mi powiedziała „o wow jaki duży i będę cała Twoja” ani takiej co powiedziała - „za mały, przerwijmy stosunek płciowy”
Może za mały i z litości tak..Czyli akuratny. Moje gratulacje
Baby to suki, więc raczej nie toMoże za mały i z litości tak..
UfffBaby to suki, więc raczej nie to
A tak wygląda w pełnej gotowościWidzisz @dessi1979 jakie detale
Nie taki wcale mały jak jest 17 cmmój mały ma 17
Zaś całkiem taki mały nie jestNie taki wcale mały jak jest 17 cm
a ja się dziwię że są nagonki na małe penisy, zwłaszcza jak moje byłe wyśmiewałyEj panowie, co to powstał za jakiś dziwny stereotyp wielkości penisa...?
Posiadanie dużego penisa to wcale nie taka fajna sprawa, ponieważ ciężko jest znaleźć partnerkę, której duży penis będzie sprawiał przyjemności zamiast bólu... Mówię to na własnym przykładzie, wydaje mi się że nie rozmiar a cała otoczka ma znaczenie czy stosunek będzie udany... Czy myślicie ze mając dużego kutasa będziecie super kochankami jeśli nie zadbacie o odpowiednie przygotowanie partnerki i całej otoczki? Duży penis naprawdę może sprawić dużo problemu kiedy traficie na ciasna partnerkę, i kombinacja i szukanie odpowiedniej pozycji w takim przypadku nie jest wcale taka łatwa aby sprawic partnerce przyjemność.
Ja mam 25lat cM jak stoii 17.5 mmmmMam propozycje aby panowie wpisali dlugosc swej meskosci - tylko szczerze! Nie przechwalac sie tylko pisac uczciwie. Jak sadzicie jaka jest srednia dl czlonka w Polsce? Do jakiego wieku penis jeszcze rosnie?
Ja mam 20 lat - dl: 15 cm
Czy to normalny rozmiar? Dzieki za odpowiedzi.
Ps. A co sadza o wymierze Panie? Piszcie!
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 853 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1194 | |
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 18 |