Niestety, takie mamy społeczeństwo, które wybiera najprostszą drogęŻe się nie przejmują i chwalą na prawo i lewo...
raduję się takimi wypowiedziamiZdecydowanie uważam, że długi penis to dodatek do kompetencji mężczyzny. Bez długiego członka kompetentny facet będzie jednak zawsze dla kobiet na niższym poziomie.
Czy uraduje Cię też stwierdzenie, że po 35 r. życia kobieta z małym biustem nie będzie uważana przez inne kobiety za pełnowartościową?raduję się takimi wypowiedziami
Tak, doświadczyłam to wiele razy jak się rzucały i próbowały mnie zniszczyć słownie. Przez to, że młodo wyglądam (za bardzo młodo ).Kobiety są strasznie zakompleksione i do tego zadroszczą sobie wrodzonej urody
Ojj wierz mi, ostatnio bardzo dużo słyszę w pracy o kompleksach i widzę zazdrość, jak jakaś młoda 20 latka ma większy biust niż kobieta przed 30-tką. A ciekawością jest, że ta 20 latka wie, że ma większe i dlatego je eksponujeCzy uraduje Cię też stwierdzenie, że po 35 r. życia kobieta z małym biustem nie będzie uważana przez inne kobiety za pełnowartościową?
Kobiety są strasznie zakompleksione i do tego zadroszczą sobie wrodzonej urody.
Ubieram spodenki, dopasowane ubranie, ale nie specjalnie, żeby się eksponować.Ojj wierz mi, ostatnio bardzo dużo słyszę w pracy o kompleksach i widzę zazdrość, jak jakaś młoda 20 latka ma większy biust niż kobieta przed 30-tką. A ciekawością jest, że ta 20 latka wie, że ma większe i dlatego je eksponuje
Jak bardzo małe?moja ex miała bardzo mały biust i to mi naprawdę nie przeszkadzało, choć bywały momenty że miała focha za to, że jestem facetem i wolę oglądać większe boobs
no małe nie mierzyłem, coś między A-BJak bardzo małe?
Nie ważne tak do końca jakie ma, jeśli potrafi być atrakcyjna dla nas nie tylko pod względem fizycznym, to i brak za przeproszeniem cycka będzie dla nas najbardziej pożądanyUbieram spodenki, dopasowane ubranie, ale nie specjalnie, żeby się eksponować.
I ja jestem 20 latką i mam mniejsze
Tu sie zgodzę, ale nie do końca, bo są szuje, które wiedzą, że mają większego i potrafią to wykorzystać przeciw Tobie, byś był na straconej pozycji, a kobieta bardzo często to łykaA jednak faceci nie uważają faceta z krótkim fiutkiem za gorszego od innych. Tylko kobiety go za takowego uważają. My cenimy kompetencje i pracę nad sobą, a dla kobiet znacznie ważniejsze są cechy fizyczne.
niestety miałem takiego kolesia w grupie i to co piszesz to prawda, facet głupi jak but i nawet nie potrafił poprawnie złożyć zdania ale panny leciały na jego pałęTu sie zgodzę, ale nie do końca, bo są szuje, które wiedzą, że mają większego i potrafią to wykorzystać przeciw Tobie, byś był na straconej pozycji, a kobieta bardzo często to łyka
Taaa znam to z własnej autopsji a potem na koniec, że ona zrobiła kiedyś błąd, że szkoda, ze nie myślała trzeźwo, bo teraz by miała super itp. A na koniec powiedziała że i tak to nie jest tylko jej winaniestety miałem takiego kolesia w grupie i to co piszesz to prawda, facet głupi jak but i nawet nie potrafił poprawnie złożyć zdania ale panny leciały na jego pałę
Mysle ze 17 dlugi i z 15 w obwodzie to taki godny5cm i gruby czy 20cm i mniejszy w obwodzie - który da więcej przyjemności i który lepiej się prezentuje?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 853 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1194 | |
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 18 |