Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Mój Penis podczas wzwodu ma 15-16cm wydaje mi się że to średnia wielkość, kiedyś myślałem że to mało ale zmieniłem zdanie bo nigdy żadna partnerka nie narzekała że jest za mały.
Ja mam może 16-17cm, ale za to tak grubego, że wszystkie panny brane o tyłu zawsze krzyczały, nie mówiąc jak zajebiście wgląda w łapce drobnej niewiasty...
U mnie podczas wzwodu to 16 cm, gdy miałem naście lat myślałem że to mało i mam "małego". Dziś rozmiar już nie ma dla mnie takiego znaczenia jak kiedyś.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.