• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Idealny seks

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Hiszpański mężczyzna, Duńczyk, Holender. To jest to. Seks z Polakiem odpada. Te zdegenerowane, małpie móżdżki traktują kobiety w przedmiotowy sposób. Otworzysz się seksualnie to już w głowie tworzą obraz dziwki. Syndrom madonny i ladacznicy. Nie ma nic pomiędzy. Albo jesteś szon albo cudowna żonka która nie podnieca. Religia wyprała im zdrowy rozum. Ja mam dużo fantazji seksualnych, jestem namiętna, zboczona. Jak bym kiedyś wyszla na ulicę seksownie ubrana w mini i czerwonej szmince to takie małpy by mnie zaczepiały. A te durne babsztyle co mówią że kobieta prowokuje strojem to są najgorsze idiotki jakie istnieją. Zazdrosne że nie dostają atencji, wredne Polki. Polki które nie lubią jak kobieta przyciaga uwage. Pierdolą coś o skromności, szanowaniu siebie a tak naprawdę są zjebane. Dość mam takich ludzi. Polskie gówno socjalistyczne. Spierdalajcie!

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Vojtek

Seks Praktykant
Myślisz, że gdybyście je spełnili, to wtedy czułbyś, że właśnie miałeś ten idealny, wymarzony seks? Czy to po prostu jedne z wielu fantazji , które w sumie, mało dla Ciebie znaczą?
Fantazje nigdy dla mnie mało nie znaczą. Zawsze są fajnym dopełnieniem życia.