Naaaah kazda jedna ktora sie zgodzi na takie cos. Rzecz gustu. Ja to bym chcial na dwa baty kilka moich kolezanek. Niestety na razie to tylko sfera ostrych wyuzdanych fantazji konczacych sie ostrym onanizmem
Moja partnerka. Drobna, szczupła z małą pupką. Byłaby całkowicie zdominowana i przeleciana w obie dziurki.
Inna opcja to jakaś kobieta z dużą dupą i średnim lub dużym biustem. Tylko wtedy myślę, że najlepiej na 3 baty żeby było naprawdę ostro.
Zdecydowanie moja partnerka. ..szczuplutka, drobna 156cm 48kg ...długie ciemne włosy. ..ciasne dziurki i to uczucie kiedy się w niej rozpychamy na dwa baty bądź to uczucie kiedy jest juz bardzo podniecona i wchodzimy naraz w jej cipkę a ona dosłownie krzyczy z rozkoszy i pomimo, że ledwo się mieszczą to chce abyśmy wchodzili jak najgłębiej i skończyli tryskajac jak najgłębiej żeby sperma została zassana przez macicę. ..
Moja partnerka. Drobna, szczupła z małą pupką. Byłaby całkowicie zdominowana i przeleciana w obie dziurki.
Inna opcja to jakaś kobieta z dużą dupą i średnim lub dużym biustem. Tylko wtedy myślę, że najlepiej na 3 baty żeby było naprawdę ostro.
A z kim byś chciał przelecieć swoją partnerkę?
My to robimy z jej przyjacielem. ..lub jego ojcem...jest w związku ale jego kobieta nie lubi trójkątów itp. także wyladowuje się na mojej dziewczynie do woli. ..w zasadzie to ona jest naszą wspólną dziewczyną już teraz. ..Kamil mówi o niej nasza dziewczyna...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.